ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ταξίδεψε στη Δανία ο Τελάντερ

Ταξίδεψε στη Δανία ο Τελάντερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ράσμους Τελάντερ μετέβη στην πατρίδα του έχοντας άδεια από τον Αντρέα Στραματσόνι. Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Λαγός, απών από την προπόνηση ο Πράνιτς.

Για τη Δανία αναχώρησε ο Ράσμους Τελάντερ, προκειμένου να επισκεφτεί τον ιατρό ο οποίος τον είχε εγχειρήσει στο πέλμα. Ο Δανός στόπερ επιθυμεί να εξεταστεί από τον συμπατριώτη του ορθοπεδικό και να λάβει μία εκτίμηση για τον τραυματισμό του.

Ο 25χρονος στόπερ ήταν απών από το "Γεώργιος Καλαφάτης" στην προπόνηση της Παρασκευής (20/5), έχοντας εξασφαλίσει την άδεια του Αντρέα Στραματσόνι. Οι πόνοι στο πέλμα τον έχουν ταλαιπωρήσει όλη τη σεζόν και τον κρατούν εκτός δράσης για μεγάλα χρονικά διαστήματα, οπότε θέλησε να το ψάξει περισσότερο.

Στο μεταξύ, μετά από μία διανυκτέρευση στο νοσοκομείο, ο Τάσος Λαγός πήρε εξιτήριο και θα αρχίσει άμεσα την αποκατάσταση από την αρθροσκόπηση. Ο 25χρονος χαφ βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, παρότι θα ήθελε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στα play offs.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών περιλάμβανε ζέσταμα, «κορόιδο», τακτική και παιχνίδι, με τον Πράνιτς επίσης να απουσιάζει με άδεια. Η προπόνηση του Σαββάτου έχει προγραμματιστεί για τις 10:00.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ