ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ταξιδεύει στο Λονδίνο ο Μαρέσκα

Ταξιδεύει στο Λονδίνο ο Μαρέσκα
μαρέσκα

Με τον Μαρέσκα να επιστρέφει στην αποστολή μετά από περίπου 1 μήνα ταξιδεύει την Κυριακή για Λονδίνο ο Ολυμπιακός

Στην πραγματικότητα οι ποδοσφαιριστές του Ζίκο σκεφτόντουσαν το ματς στην Αγγλία και στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Πανιώνιο αλλά αφού δεν το πλήρωσαν λίγη σημασία έχει...
Αντίθετα, μεγάλη σημασία έχει για τον Βραζιλιάνο τεχνικό η επιστροφή του Έντσο Μαρέσκα που βρίσκεται και πάλι μετά από περίπου ένα μήνα και πάλι στην αποστολή και ίσως χρησιμοποιηθεί στην δύσκολη αναμέτρηση στο "Emirates Stadium".

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν έχουν χρόνο για ξεκούραση αφού την Κυριακή θα προπονηθούν στις 15:00 και στην συνέχεια θα πετάξουν για Λονδίνο. Στην αποστολή θα βρίσκονται 22 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Μήτρογλου.

Μαζί με την πρώτη ομάδα θα πετάξει και η αποστολή της ομάδας Νέων (Κ21) οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι την αντίστοιχη ομάδα της Αρσεναλ την Τρίτη 29/9 στις 11:00 σε έναν αγώνα που θα γίνει στο πρπονητικό κέντρο της Αρσεναλ.

Στην αποστολή της ομάδας Νέων έχουν συμπεριληφθεί 19 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι: Αποστολόπουλος, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης, Σοϊλέδης, Καμπάσης, Παπαδήμας, Κατσικογιάννης, Κοτσαρίδης, Μακαρωνάς, Κρητικός, Νικλητσιώτης, Ν. Παπαδόπουλος, Πετρόπουλος, Ποτουρίδης, Σούλης, Σταμογιάννος, Φετφατζίδης, Χουτεσιώτης, Πάνουελ.






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ