ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεχ Χαχ: "Ο θόρυβος για το μέλλον μου προέρχεται μόνο από τα ΜΜΕ, πιστεύουμε στο πλάνο μας"

Ο Έρικ τεν Χάαχ βρίσκεται υπό πίεση
Ο Έρικ τεν Χάαχ βρίσκεται υπό πίεση © 2024 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Έρικ τεν Χαχ ξεσπάθωσε σχετικά με την παραφιλολογία γύρω από το μέλλον του υποστηρίζοντας πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να τον βλέπει ως τον κατάλληλο άνθρωπο για τη θέση.

Ο Έρικ Τεν Χαχ ξέσπασε κατά των συνεχιζόμενων δημοσιευμάτων στον αγγλικό Τύπο σχετικά με το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει η "Standard", η διοίκηση των κόκκινων διαβόλων είχε εξάωρη συνάντηση στην αρχή της διεθνούς διακοπής έπειτα από τη λευκή ισοπαλία με την Άστον Βίλα που σημάδεψε το χειρότερο ξεκίνημα σε μια σεζόν για τον σύλλογο εδώ και 35 χρόνια. Ο ίδιος ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έδωσε το παρών στις εν λόγω συνομολίες, όπου τέθηκε το ζήτημα της απομάκρυνσης του Ολλανδού από τον πάγκο της Γιουνάιτεντ, όμως η απόφαση που πάρθηκε ήταν να συνεχίσει κανονικά στον πάγκο της ο Τεν Χαχ.

Έτσι λοιπόν μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (18/10), ο Έρικ Τεν Χαχ τόνισε πως οι εικασίες σχετικά με το μέλλον του δεν τον επηρέασαν. "Όχι, ο θόρυβος προέρχεται μόνο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, από κάποιους από εσάς, όχι από όλους, που δημιουργούν ιστορίες και παραμύθια, φέρνοντας ψέματα, επειδή ξέρω ότι είμαστε στην σελίδα όλοι μέσα σε αυτόν τον σύλλογο.

Το είπα πριν από τη διακοπή, αλλά αρκετοί δημοσιογράφοι μάλλον δεν με πίστεψαν. Μέσα στον σύλλογο, επικρατεί ηρεμία και ησυχία. Επιμένουμε στο σχέδιο και είμαστε πολύ πεπεισμένοι ότι θα έχει επιτυχία".

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, με δύο νίκες στις επτά πρώτες αγωνιστικές και μόνο η Σαουθάμπτον έχει πετύχει λιγότερα γκολ στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής φέτος. Ο Τεν Χαχ παραδέχτηκε ότι η θέση της ομάδας του "δεν είναι αρκετά καλή", αλλά υποστήριξε ότι έχει δει αρκετά για να είναι σίγουρος ότι η σεζόν θα αποβεί θετική. "Πρέπει να ανέβουμε ένα βουνό, αλλά αυτό είναι το κορυφαίο ποδόσφαιρο, μερικές φορές πρέπει να αντιμετωπίζεις προκλήσεις", είπε. "Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε, όπως κάναμε και τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Βλέπω τα καλά πράγματα, τα καλά μοτίβα και τα καλά στατιστικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι είμαστε σε καλή κατεύθυνση, αλλά η κατάταξη δεν λέει ψέματα και το σημείο που βρισκόμαστε δεν είναι αρκετά καλό".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ