ATHENS KALLITHEA

Τεχνικός διευθυντής ο Καραδήμος

Τεχνικός διευθυντής ο Καραδήμος
INTIME SPORTS

Ο Λουκάς Καραδήμος αναλαμβάνει την θέση του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα της Καλλιθέας όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ. Την Δευτέρα η "πρώτη" της ομάδας του "Ελ Πάσο"

Ο Λουκάς Καραδήμος είναι και επίσημα από την Πέμπτη ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Καλλιθέας και άμεσα σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Γούτη θα ξεκινήσουν τον σχεδιασμό των "κυανόλευκων"

" Η ΠΑΕ ΓΣ Καλλιθέα ανακοινώνει την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας από τον Λουκά Καραδήμο, ο οποίος καθημερινά σε συνεργασία με τον προπονητή Βαγγέλη Γούτη και το λοιπό προπονητικό επιτελείο κάνουν τον σχεδιασμό της προετοιμασίας και μελετούν μεταγραφικούς στόχους", ανέφερε η ανακοίνωση.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ Η έναρξη της προετοιμασίας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο έχει ορισθεί για την Δευτέρα, όπου οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εξετάσεις το πρωί και η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο της Βάρης.

Τέλος, η Καλλιθέα αποδέσμευσε τον Θανάση Τεγούση, τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα, ενώ του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ