ΠΑΟΚ

Τεχνικός διευθυντής ο Βρύζας

Τεχνικός διευθυντής ο Βρύζας
βρυζας

Το ματς με την ΑΕΛ θα είναι το τελευταίο του Ζήση Βρύζα, που αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή

Ο αγώνας με την Λάρισα στην Τούμπα θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στην καριέρα του Έλληνα επιθετικού, αφού βάζει τέλος στην πλούσια καριέρα του ως ποδοσφαιριστής και αναλαμβάνει μετά το πέρας της 15ης αγωνιστικής χρέη τεχνικού διευθυντή.
Μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη ο Ζήσης Βρύζας δήλωσε: "Το τελευταίο διάστημα αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Ενημέρωσα τον πρόεδρο και τον προπονητή για την απόφαση που πήρα και έγινε απόλυτα σεβαστή. Από κοινού αποφασίσαμε ο τελευταίος μου αγώνας να είναι αυτός απέναντι στην ΑΕΛ, στην Τούμπα.

Ευχαριστώ όλους τους προπονητές και τους συμπαίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα στον ΠΑΟΚ, τη Ξάνθη, την Περούτζια, την Φιορεντίνα, την Τορίνο, τη Θέλτα και την εθνική ομάδα. Μα πιο πολύ ευχαριστώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ που με έκανε να δεθώ τόσο πολύ με αυτό το σύλλογο και τους Έλληνες φιλάθλους που μου δείχνουν με κάθε ευκαιρία την εκτίμησή τους".





Σ' ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ασκήσεις τακτικής περιείχε η δεύτερη προπόνηση για το νέο έτος. Επανήλθε στις προπονήσεις ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ενώ αντίθετα, ο Λάμπρος Βαγγελής κάνει θεραπεία, λόγω προβλήματος στον τετρακέφαλο, από χτύπημα που δέχθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι.

Ατομικά συνεχίζουν να προπονούνται Αραμπατζής, Γκονζάλες και Ιλιεφ. Λίγο πρίν το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Βασίλης Λάκης στραβοπάτησε και αποχώρησε, χωρίς πάντως να φαίνεται ότι υπέστη κάτι σοβαρό.


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ