ΑΡΗΣ

Τεχνικός σύμβουλος ο Μιχαλήτσος

Τεχνικός σύμβουλος ο Μιχαλήτσος
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την ανάληψη του πόστου του τεχνικού συμβούλου από τον Γιάννη Μιχαλήτσου. Από εργομετρικά πέρασαν οι "κίτρινοι"

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την ανάληψη του πόστου του τεχνικού συμβούλου από τον Γιάννη Μιχαλήτσου. Μία κίνηση που είχε να κάνει στα πλαίσια της περαιτέρω προσπάθειας ενίσχυσης του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας.

Η σημερινή εξέλιξη ισοδυναμούσε με την επιστροφή του Μιχαλήτσου μετά από σχεδόν οχτώ μήνες και πάλι στην οικογένεια της ομάδας όπου βρισκόταν στην θέση του προπονητή.

Ο Μιχαλήτσος στα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου είχε επιλεγεί να αποτελέσει τον διάδοχο του Έκτορ Ραούλ Κούπερ και παρά το γεγονός ότι υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο παρέμεινε για περίπου δύο μήνες, μέχρι τις 7 Μαρτίου μετά από την εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή με 0-1 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" από το γκολ του νυν ποδοσφαιριστή του Άρη Βικτοράς Γιάκομπ και λίγες μέρες μετά τον διαδέχθηκε ο Σάκης Τσιώλης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά το χθεσινό ρεπό πραγματοποιήθηκε το πρωί η προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου για το πρώτο γκρουπ των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Σε αυτό συμμετείχαν οι Κοτσώνης, Γιαννίτσης, Κανούλας, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Τοπούζης, Τσουκάνης και Κουλουχέρης. Ακόμη ατομικό πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι τραυματίες Τσέζαρεκ, Καπετάνος και Γκαρσία.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές με εξαίρεση τους αδειούχους Νέτο (είναι στην Βραζιλία), Φατί (επιστρέφει αύριο από την Γαλλία) και Σηφάκη (συνεχίζει την αποθεραπεία του στην Αμβέρσα του Βελγίου) πέρασαν σήμερα από εργομετρικές εξετάσεις μετά από σχετική απαίτηση του Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Αυτό δεν σήμαινε ότι για αυτούς στο πρόγραμμα δεν υπήρχε προπόνηση με αυτήν να είναι προγραμματισμένη για τις 19.30 με κλειστές τις πόρτες στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο 39χρονος Πολωνός προπονητής αποφάσισε ότι οι ποδοσφαιριστές του πρώτου γκρουπ θα περάσουν αύριο από εργομετρικές εξετάσεις.

Αύριο Τετάρτη και την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν διπλές προπονήσεις, ενώ πρόθεση του Πρόμπιερζ είναι να πραγματοποιηθεί ένα φιλικό παιχνίδι το Σάββατο χωρίς ωστόσο αυτό να έχει οριστικοποιηθεί ακόμα με επικρατέστερο αντίπαλο την Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ