ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελάντερ: "Τώρα δείχνουμε τις δυνατότητες μας"

Τελάντερ: "Τώρα δείχνουμε τις δυνατότητες μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ράσμους Τελάντερ αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει επιφέρει ο Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό και δήλωσε ικανοποιημένος από τον τρόπο παιχνιδιού.

Ο Ράσμους Τελάντερ επανέκαμψε στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και δείχνει να έχει προτεραιότητα στις επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι για το κέντρο της άμυνας. Ο Δανός στόπερ ρωτήθηκε από την ιστοσελίδα bold.dk και τόνισε ότι με τον νέο προπονητή, η ομάδα έχει βελτιωθεί. Μάλιστα, εμμέσως προχώρησε στη σύγκριση του Στραματσόνι με τον Γιάννη Αναστασίου.

"Ο νέος προπονητής έχει δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα. Αυτό που βγάζουμε φαίνεται ελπιδοφόρο" σχολίασε αρχικά ο Τελάντερ και πρόσθεσε: "Πάντα το ρόστερ μας είχε μεγάλες δυνατότητες, αλλά με κάθε σεβασμό στον προηγούμενο προπονητή, δεν καταφέραμε ποτέ να τις αναδείξουμε. Αισθάνομαι ότι τώρα έχουμε αρχίσει να δείχνουμε τις ικανότητες μας".

Η ιταλική σχολή προπονητών διακρίνεται για την προσήλωση στην τακτική και ο Στραματσόνι δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο Τελάντερ υπερασπίστηκε το γεγονός: "Είναι Ιταλός, οπότε δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στην τακτική. Κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό κατά τη γνώμη μου. Λειτουργούμε πιο καλά ως ομάδα και έχουμε αναπτύξει αυτοματισμούς. Αυτό ήταν αναγκαίο και μας έχει ωφελήσει".

Καταλήγοντας, ο 24χρονος στόπερ εξήρε το αγωνιστικό στυλ που εφαρμόζει ο Στράμα: "Μου αρέσει να αγωνιζόμαστε με τον τρόπο που έχουμε τώρα. Έχουμε περισσότερο την κατοχή της μπάλας και πιέζουμε τον αντίπαλο ψηλά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ