ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελειώνει και ο Βέμερ στον Παναθηναϊκό

Τελειώνει και ο Βέμερ στον Παναθηναϊκό
Βέμερ INTIME SPORTS

Ο Γενς Βέμερ δεν έπεισε τον Αντρέα Στραματσόνι και οι άνθρωποι του τριφυλλιού ζήτησαν από τον Γερμανό να βρει ομάδα για να αποχωρήσει.

Οι προσθαφαιρέσεις στο πράσινο ρόστερ δεν έχουν τελειωμό με τα δεδομένα να αλλάζουν από μέρα σε μέρα και από ώρα σε ώρα. Η τελευταία εξέλιξη είχε να κάνει με τον Γενς Βέμερ ο οποίος έχει ενημερωθεί από την Πέμπτη ότι δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι και πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Γερμανός που αποκτήθηκε το καλοκαίρι δεν κατάφερε στο διάστημα των δυο μηνών που δούλεψε υπό τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού να τον πείσει για την αξία του. Έτσι οι πράσινοι απέκτησαν τον Τζαντομένικο Μέστο για βασικό αλλά ο Βέμερ δεν κάνει ούτε για δεύτερος στον 39χρονο τεχνικό.

Οι Βόκολος, Φύσσας ειδοποίησαν τον Γερμανό άσο να ψάξει να βρει ομάδα στο διάστημα που απομένει καθώς αν μείνει δεν θα έχει άλλες ευκαιρίες και δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά. Βέβαια τα περιθώρια είναι στενά καθώς μένουν εννιά μέρες για να κλείσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Μένει ως μπακ απ ο Μαρινάκης

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει αυτομάτως ότι ο Νίκος Μαρινάκης ο οποίος πριν είκοσι μέρες δεν βρισκόταν στα πλάνα ενεργοποιείται και πάλι και θα αποτελέσει αυτός το μπακ απ πίσω από τον Μέστο.

Ο νεαρός άσος του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι θα πάρει κάποιες ακόμα ευκαιρίες και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να κριθεί εκ νέου τι θα γίνει με το μέλλον του στο τριφύλλι ή μη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ