ΑΡΗΣ

Τελειώνει με Κοτσαρίδη

Τελειώνει με Κοτσαρίδη
INTIME SPORTS

Έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη είναι ο Κώστας Κοτσαρίδης, που αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ.

Ο Κώστας Κοτσαρίδης θα είναι η επόμενη μεταγραφή του Άρη στην λογική ενίσχυσης της θέσης του αριστερού χαφ.

Ο 21χρονος διεθνής με την Κ19 έχει λύσει από χθες το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και είναι έτοιμος να ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κοτσαρίδης δεν εμφανίστηκε στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ δείγμα του ότι έχει λύσει το συμβόλαιό του αλλά και ότι έχει πει στους συμπαίκτες του ότι θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο 21χρονος διεθνής αριστερός χαφ μέχρι το καλοκαίρι αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, όντας αρχηγός της Κ20, όταν και αποκτήθηκε από την ΑΕΚ ενώ είναι γεννημένος στην Θεσσαλονίκη.

Κι όσο για την περίπτωση του Μανόλη Τζανακάκη του Εργοτέλη μπορεί να είναι πάντα στα υπόψη του Άρη και να φαίνεται πως επανήλθανε αλλά η ομάδα του Ηρακλείου της Κρήτης δεν κατεβάζει τις υψηλές της απαιτήσεις. Για τον λόγο αυτό και προ ημερών δεν είχε προχωρήσει η απόκτησή του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ανδρέας Τάτος μπορεί να αποτέλεσε το νέο πρόσωπο της σημερινής προπόνησης του Άρη ωστόσο ούτε σήμερα ο Ρούμπεν Πουλίδο μπόρεσε να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης.

Και γενικώς ο Ισπανός αμυντικός δεν πρόκειται να πιεστεί να επιστρέψει άμεσα, ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, αφού ούτως ή άλλως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι στην Κέρκυρα την Δευτέρα μετά από την αποβολή του σε αυτό της περασμένης Κυριακής με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ