ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελειώνει με Μπουμσόνγκ και αναπροσαρμογές

Τελειώνει με Μπουμσόνγκ και αναπροσαρμογές
Μπουμσόνγκ INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση αποχώρηση του Μπουμσόνγκ από τον Παναθηναϊκό. Έρχονται μειώσεις σε υψηλά συμβόλαια και, υπό προϋποθέσεις, μεταγραφές.

Το επόμενο δεκαήμερο αναμένεται "καυτό" στο πράσινο στρατόπεδο, καθώς εκκρεμούν πολλές υποθέσεις που αφορούν ποδοσφαιριστές, χρέη, συμβόλαια και φυσικά την υπόθεση του πρίγκιπα Φεϊζάλ.

Ξεκινώντας από το τέλος να πούμε πως το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρίγκιπας θα δώσει συνέντευξη Τύπου, όπου θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και θα γνωστοποιήσει την πρόταση που έκανε στους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η όλη ιστορία βέβαια δεν είναι τι θα πει ο πρίγκιπας Φεϊζάλ, καθώς και την προηγούμενη φορά αποκάλυψε το ενδιαφέρον του, αλλά αν υπάρχουν χρήματα ΑΜΕΣΑ διαθέσιμα και πότε αυτά θα εμφανιστούν. Με λίγα λόγια αναμένουμε τις πράξεις, κι όχι τα λόγια.

Τελειώνει με Μπουμσόνγκ

Ο μάνατζερ του Γάλλου άσου αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε να τελειώσει, είτε θετικά, είτε αρνητικά, η υπόθεση αποχώρησης του έμπειρου αμυντικού.

Βέβαια ο Μπουμσόνγκ είναι σκληρός διαπραγματευτής και ζητά αρκετά χρήματα, οπότε η ιστορία ίσως τραβήξει κάποιες ημέρες ακόμα. Αγωνιστικά πάντως έχει να βοηθήσει από τις 24 Σεπτεμβρίου.

Μειώσεις και ίσως μεταγραφές

Μετά τις 15 Δεκεμβρίου, όταν και τελειώνει η 15η αγωνιστική και πάμε σε διακοπή, θα γίνουν οι πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές που αμείβονται με αρκετά, για την εποχή, χρήματα.

Αναφερόμαστε στους Βύντρα, Τοτσέ και Βιτόλο (ίσως και 1-2 ακόμα), όπου είτε θα βρεθεί η χρυσή τομή, είτε θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Την ίδια περίοδο Αλαφούζος και Ρότσα θα μιλήσουν για το ενδεχόμενο ενίσχυσης στην επίθεση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ