ΠΑΟΚ

Τελειώνει ο Άλαν

Τελειώνει ο Άλαν
αλαν

Μετά την απόφαση Ζαγοράκη-Παράσχου πως ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί μετεγγραφικά, ο Άλαν είναι ένα βήμα πριν την έξοδο

Το θέμα της απόκτησης του Ντενίλσον μπορεί να μην προχώρησε αν και μέχρι στιγμής ο Βραζιλιάνος δεν έχει στείλει την γραπτή του απάντηση ωστόσο στον ΠΑΟΚ εξετάζουν ήδη άλλες περιπτώσεις που έχουν προταθεί για τη μεσαία γραμμή και πιο σοβαρά συγκεκριμένους Ευρωπαίους χαφ.
Δύο εξ αυτών που έχουν κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον αφορούν 30χρονους χαφ από τους οποίους ο ένας είναι από την κεντρική και ο άλλος από την Ανατολική Ευρώπη με τις όποιες κινήσεις είναι να γίνουν να γίνουν άμεσα καθώς υπάρχει η πρόθεση αν είναι εφικτό να κλείσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Πριν δηλαδή από την επιστροφή της αποστολής του ΠΑΟΚ και πάλι στην Θεσσαλονίκη, με αυτή να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο.

Όσον αφορά το θέμα του κεντρικού αμυντικού η αναζήτηση συνεχίζεται με το όνομα του διεθνή μας Μιχάλη Καψή να είναι πάντα στα υπόψη παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με το ΑΠΟΕΛ και τον Θοδωρή Ζαγοράκη να χειρίζεται προσωπικά το θέμα.

Παράλληλα μόνο με ένα θαύμα όπως όλα δείχνουν ο Βραζιλιάνος Άλαν θα παραμείνει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ μετά τις εμφανίσεις του στα φιλικά της Γερμανίας με πρόθεση της διοίκησης είναι να ξεκινήσουν συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του, όπως έχει ήδη ενημερωθεί, για να βρεθεί τρόπος να λυθεί η συνεργασία με την επιστροφή της αποστολής στην Θεσσαλονίκη.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ