ΑΡΗΣ

Τελειώνει πριν αρχίσει ο Ρουίς

Τελειώνει πριν αρχίσει ο Ρουίς

Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας έχει διορία να βγάλει μπλέ κάρτα ο Ρουίς, αλλιώς ο Άρης θα λύσει το συμβόλαιο του.

Η υπομονή των ανθρώπων του Άρη έχει εξαντληθεί, καθώς ο 31χρονος επιθετικός Ρουίς Αλμπέρτο δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει ακόμα την μπλε κάρτα του και η διοίκηση των κίτρινων του ξεκαθάρισε πως αν δεν λυθεί το θέμα μέχρι την Δευτέρα, τότε θα λυθεί το συμβόλαιο του.

Ο Κάρλος Ρουίς Αλμπέρτο, αποκτήθηκε από τον Άρη σαν μια λύση πίσω από τους Τσέζαρεκ και Κόκε, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει σε κανένα επίσημο αγώνα των κίτρινων.

Το γεγονός πως δεν έχει φτάσει ακόμα η μπλε κάρτα του 31χρονου άσου, δεν έδωσε το δικαίωμα στον Άρη στο να τον χρησιμοποιήσει σε κανένα ματς για τα προκριματικά του Europa League.

Ο ίδιος ο Ρουίς σε συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του Άρη, ξεκαθάρισε πως το ζήτημα θα λυθεί άμεσα, όμως από την πλευρά τους οι κίτρινοι του διεμήνυσαν πως δεν θα τον περιμένουν για αρκετό καιρό ακόμα. Συγκεκριμένα του τόνισαν πως αν μέχρι την Δευτέρα το βράδυ δεν έχει βρεθεί λύση, τότε θα λυθεί το συμβόλαιο του.

Το πρόβλημα αφορά την πρώην ομάδα του 31χρονου άσου (Πουέμπλα) η οποία δεν έχει αποστείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Βέβαια ο παίκτης θα μπορούσε να βγάλει μια προσωρινή κάρτα μέσω της UEFA και της FIFA, όμως το γεγονός πως δεν το έχει κάνει, έχει προβληματίσει και άλλο τους ιθύνοντες του Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ