ΑΕΚ

Τελειώνει θετικά του Μαντούκα

Τελειώνει θετικά του Μαντούκα
Μαντούκα

Κλείνει θετικά το θέμα Μαντούκα για την ΑΕΚ, ενώ εξελίξεις αναμένονται και στο "μέτωπο Ριβάλντο" με την επιστροφή του Ντέμη

Συνάντηση ανάμεσα στον Ντέμη Νικολαΐδη και παράγοντες της Μπενφίκα για το θέμα του Μαντούκα πραγματοποιήθηκε, την Δευτέρα. Αμφότερες οι πλευρές έδειξαν διάθεση για συμφωνία και φαίνεται πως ο παίκτης θα συνεχίζει να φορά την φανέλα με τον "δικέφαλο" για τρία (τουλάχιστον) χρόνια ακόμα.
Τόσο η διοίκηση της Μπενφίκα όσο και ο Φερνάντο Σάντος, συμφωνούν στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή και το μόνο ζήτημα που εκκρεμεί φαίνεται πως είναι ο τρόπος καταβολής των χρημάτων από την Ένωση στους "Αετούς".

Σύμφωνα μάλιστα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τρίτη, με όλες τις ενδείξεις να συνηγορούν πως ο Μαντούκα θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Με την επιστροφή του Ντέμη ο Ρίμπο

Με την επιστροφή του Νικολαΐδη από την Πορτογαλία, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και στην υπόθεση του Ριβάλντο. Άλλωστε υπάρχει έντονη φημολογία σχετικά με την τηλεφωνική επαφή που είχε ο Βραζιλιάνος με τον Σέρα Φερέρ και στην οποία φαίνεται πως και οι δύο πλευρές εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συνεργασία.

Για να συμβεί βέβαια, κάτι τέτοιο, θα πρέπει ο Ριβάλντο να χαμηώσει σημαντικά τις απαιτήσεις του, καθώς τα 1,9 εκατομμύρια που έπαιρνε από τον Ολυμπιακό, δεν πρόκειται να τα βρει στην Ένωση. Οι "κιτρινόμαυροι", θα μπορούσαν να καλύψουν ένα ποσό του ύψους του 1,2 εκατομμυρίων με την βοήθεια βέβαια της "PUMA", η οποία ντύνει τόσο τον Ριβάλντο όσο και την ΑΕΚ.

Η εταιρεία επιθυμεί βέβαια, ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει στην χώρα μας και ενδέχεται να δώσει "χείρα βοηθείας" στην ΑΕΚ.

Ήρθε και υπογράφει ο Ράμος

Ο Βραζιλιάνος, Έντσον Ράμος έφτασε την Δευτέρα στην Αθήνα και αναμένεται πλέον να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνω καλά, να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Ένωση. Ο Ράμος είναι 20 ετών αγωνίζεται ως δεξί μπακ και προέρχεται από την Μότζι Μίριμ, ομάδα από την οποία είχε ξεκινήσει την καριέρα του και ο Ριβάλντο.














TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ