ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελειώνει το μαρτύριο

Τελειώνει το μαρτύριο
New Image

Μετά τη χθεσινή διπλή προπόνηση (πρωί και το απόγευμα) και τον φιλικό αγώνα με τους παλαίμαχους, οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού είχαν σήμερα ρεπό

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ και θα είναι η τελευταία που θα γίνει στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς από την Πέμπτη κλείνει προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης ενόψει του τελικού του Τσάμπιονς λινγκ.
Ετσι από την Πέμπτη και μέχρι το τέλος της περιόδου, οι προπονήσεις του Ιωνικού θα διεξάγονται στο γήπεδο Παντελής Νικολαϊδης της Νίκαιας, το οποίο διαθέτει πλαστικό τάπητα και στο οποίο δίνει τους αγώνες πρωταθλήματος η ομάδα νέων του συλλόγου.

Κατά τα άλλα, για τον αγώνα με τον Ηρακλή, ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα έχει στη διάθεσή του τόσο τους Νατσούρα και Σίμο, οι οποίοι αγωνίστηκαν και στα 60 λεπτά του φιλικού αγώνα με τους παλαίμαχους χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα, αλλά και τους Πουλόπουλο, που εξέτισε την ποινή του, και Ξενίδη, ο οποίος από αύριο θα μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Αντίθετα, προβλήματα τραυματισμών από τον αγώνα με την ΑΕΚ αντιμετωπίζουν ο Ραμίρεζ που έχει μια διάταση στον οπίσθιο μηριαίο και ο Μπαστιανίνι που υποφέρει από ισχυαλγία και η συμμετοχή τους στον αγώνα της Θεσσαλονίκης είναι αμφίβολη.

Επίσης τραυματίας είναι και ο Βουρεξάκης που έχει ελαφρά διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του ποδιού του. Η κατάσταση και των τριών θα επανεκτιμηθεί αύριο, οπότε και θα βγούν ασφαλέστερα συμπεράσματα για το διάστημα αποθεραπείας τους.






TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ