ΤΣΕΛΣΙ

"Τελειώνει" τον Ντρογκμπά

"Τελειώνει" τον Ντρογκμπά
Ντρογκμπά

Την έξοδο από το "Στάμφορντ Μπριτζ" αναμένεται να δείξει η διοίκηση της Τσέλσι στον Ντρογκμπά

Τα σχέδια για την ανανέωση της συνεργασίας με τον επιθετικό της Ακτής Ελεφαντοστού όχι μόνο έχουν "παγώσει" αλλά πλέον φαντάζει πολύ πιθανό το σενάριο της αποπομπής του από το "Στάμφορντ Μπριτζ".
Του λένε... αντίο το καλοκαίρι

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η εφημερίδα "Sun" σε δημοσίευμά της, το συμβόλαιο του 31χρονου άσου μπορεί να εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι ωστόσο οι "μπλε" είναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο έναντι μίας αξιόλογης προσφοράς.

Η φραστική επίθεση που εξαπέλυσε στον "άρχοντα" της αναμέτρησης μετά τη λήξη του ημιτελικού αποτέλεσε την αφορμή που ράγισε το γυαλί στις σχέσεις του με τον αγγλικό σύλλογο. Ο Ντρογκμπά αποκάλεσε τον Έβρεμπο " γ!@#$%^& ντροπή" με εκατομμύρια τηλεθεατές να γίνονται μάρτυρες του περιστατικού.

Κατανόηση από Χίντιγκ, όχι όμως από τη διοίκηση

"Μπορώ να καταλάβω πλήρως τη συναισθηματική του κατάσταση εκείνη τη στιγμή", δήλωσε ο τεχνικός του Αφρικανού στράικερ, Γκους Χίντινγκ.

Σε αντίθεση όμως με τον προπονητή του, οι ιθύνοντες την Τσέλσι φέρονται να έχουν χάσει την υπομονή τους με τον Ντρογκμπά, ο οποίος στον περσινό τελικό στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζονται, η διοίκηση αισθάνεται ντροπιασμένη από την αντίδρασή του ενώ επίσης υπογραμμίζεται ότι σκέψεις παραχώρησής του υπήρχαν και πέρυσι μετά τη συμπεριφορά του στον τελικό της Μόσχας, που του απέφερε την κόκκινη κάρτα.

Τέλος να σημειωθεί ότι τόσο ο Ντρογκμπά όσο και ο Μπάλακ απειλούνται με τιμωρία από την UEFA.














TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ