ΑΕΚ

Τελειώνει του Μαντούκα

Τελειώνει του Μαντούκα
Μαντούκα

Ως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση για την παραμονή του Γκουστάβο Μαντούκα

Τα δεδομένα της υπόθεσης είναι ότι ο Μαντούκα θέλει να παραμείνει στην Ένωση, η ΑΕΚ θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της με λιγότερα χρήματα από τα αυτά που είχε συμφωνήσει αρχικά και ότι η Μπενφίκα θέλει να ξεφορτωθεί αρκετούς από τους 18 (!!) δανεικούς που έχει παραχωρήσει σε διάφορες ομάδες.
« Για να επιστρέψω στην Μπενφίκα θα πρέπει να με εκτιμήσουν περισσότερο τόσο οικονομικά, όσο και ποδοσφαιρικά. Μόνο τότε θα έβλεπα με θετικό μάτι την επάνοδο μου. Στην ΑΕΚ με υπολογίζουν περισσότερο τόσο στην ομάδα, όσο και στις οικονομικές απολαβές».

Ισχυρό κίνητρο για την παραμονή του στην ομάδα του Σέρα Φερέρ αποτελεί και η συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. « Πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη. Τίποτα δεν είναι οριστικό. Βρισκόμαστε στο στάδιο των διαπραγματεύσεων αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα επιτευχθεί η συμφωνία», καταλήγει ο Μαντούκα, ο οποίος εκφράζει το παράπονο του για το γεγονός πως δεν γνωρίζει ακόμη αν θα βρίσκεται στα πλάνα της Μπενφίκα για την επόμενη σεζόν. « Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να μιλήσω με τον Φερνάντο Σάντος».


TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ