ΙΝΤΕΡ

Τελειώνουν τρεις από την Ίντερ

Τελειώνουν τρεις από την Ίντερ
Μαϊκός Πατσίνι

Μακριά από την Ίντερ φαίνεται πως θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον και Τζαμπάολο Πατσίνι, οι οποίοι δεν αναμένεται να δηλωθούν για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Διαβάστε αναλυτικά.

Δύσκολα φαίνεται πως θα βρίσκονται στο ρόστερ της Ίντερ μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου οι Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον και Τζαμπάολο Πατσίνι.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η απόφαση είναι ειλημμένη και γίνεται προσπάθεια να αποχωρήσουν και οι τρεις το συντομότερο δυνατό.

Οι "νερατζούρι" δεν πρόκειται να τους δηλώσουν στη λίστα της ΟΥΕΦΑ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ στην προσπάθειά τους από τη μία να τους δείξουν πως δεν τους υπολογίζουν και από την άλλη να μπορούν και οι τρεις τους να αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε περίπτωση που η ομάδα που τους αγοράσει συμμετέχει σε κάποια εξ αυτών.

Σέζαρ

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα μοιάζει να είναι η πιο ξεκάθαρη. Μετά την απόκτηση του Σαμίρ Χαντάνοβιτς δεν υπάρχει χώρος για εκείνον στην Ίντερ και είναι πολύ πιθανό είτε να γυρίσει στην πατρίδα του είτε να βρεθεί μία ευρωπαϊκή ομάδα να τον αγοράσει, με τα σενάρια που τον συνέδεαν με τη Μίλαν να έχουν σταματήσει.

Μάικον

Πριν από λίγο καιρό κάποια ιταλικά μέσα ενημέρωσης θεωρούσαν σχεδόν βέβαιη τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου στην Τσέλσι, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε. Δεδομένο ενδιαφέρον υπάρχει από την Ανζί, η οποία έχει καταθέσει πρόταση, ενώ στο κόλπο της απόκτησής του είναι πάντα και η Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με την "Corriere dello Sport", μάλιστα, μέρος αυτής της συμφωνίας θα μπορούσε να είναι και ο μονοετής δανεισμός του Νουρί Σαχίν στην Ίντερ.

Πατσίνι

Ο Μάσιμο Μοράτι είχε ξεκαθαρίσει πριν από λίγο καιρό πως ο Ιταλός επιθετικός δε θα πουληθεί. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει ανάλογη δήλωση και για άλλους παίκτες, οι οποίοι τελικά παραχωρήθηκαν. Μίλαν και Γιουβέντους ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, ενώ στους "νερατζούρι" αισιοδοξούν πως θα μπορούσαν να έρθουν προτάσεις και από το εξωτερικό.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ