SERIE A

"Τελείωσε" την Γιουβέντους η Τζένοα

"Τελείωσε" την Γιουβέντους η Τζένοα
ζάρατε

Η Λάτσιο ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι στην Ρώμη, η Τζένοα πλήγωσε την "Γιούβε", απώλεια η Ίντερ, νίκη η Μίλαν (videos)

Στο "Λουΐτζι Φεράρις" της Γένοβας ο Τιάγκο Μότα έδωσε δύο φορές προβάδισμα στους γηπεδούχους, Ντελ Πιέρο και Ιακουΐντα απάντησαν, όμως ο Ραφαέλε Παλαντίνο (δανεικός από την Γιουβέντους), χάρισε την μεγάλη νίκη στους "τζιαλομπλού".
Η "Γιούβε" από το 65' έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καμορανέσι, ενώ δεν κατάφερε να εκτμεταλλευτεί την απώλεια της Ίντερ και πλέον έμεινε δέκα βαθμούς πίσω της και το πρωτάθλημα φαντάζει αδύνατο.

Η Τζένοα από την άλλη διατηρήθηκε στην 4η θέση καιο δείχνει άξια για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 82'.

Το ντέρμπι της Ρώμης

Οι "λατσιάλι" ξεκίνησαν εντυπωσιακά με τέρματα του Πάντεφ στο 2' και του Ζάρατε στο 4', ενώ στο 10' μείωσε ο Μεξές για τους τυπικά φιλοξενούμενους.

Ο Λιχτστάινερ στο 58' έδωσε εκ νέου προβάδισμα με δύο τέρματα στην Λάτσιο, ο Ντε Ρόσι μείωσε στο 80' και το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Κολάροφ στο 85', ενώ το ντέρμπι είχε και τρεις αποβολές, για τους Πανούτσι και Μεξές για την Ρόμα και Ματουζάλεμ για την Λάτσιο.

Η Ίντερ με τον Μπαλοτέλι στο 15' και τον Ιμπραΐμοβιτς (πέναλτι) στο 39' πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, όμως η Παλέρμο απάντησε με δύο γκολ σε τρία λεπτά, με τον Καβάνι να σκοράρει στο 73' και τον Σούτσι 75', έτσι έφυγε από το "Τζουζέπε Μεάτσα" με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Μίλαν από την άλλη πλησιάσε την Γιουβέντους στους 2 βαθμούς, καθώς με τέρμα του Κλάρενς Ζέεντορφ επικράτησε με 1-0 της Κιέβο μέσα στην Βερόνα.

Αγωνίστηκε ο Ελευθερόπουλος, κέρδισε πέναλτι ο Παπαδόπουλος

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αγωνίστηκε ως αλλαγή για την Σιένα στον σημερινό θρίαμβο επί της Μπολόνια με 4-1 μέσα στο "ΝταλΆρα".

Συγκεκριμένα, τραυματίστηκε ο Κούρτσι και τον αντικατέστησε στο 36', ενώ δεν δέχτηκε γκολ, καθώς στο σκορ ήταν ήδη στο 1-2.

Σε όλο το ματς για τους γηπεδούχους αγωνίστηκε ο Βαγγέλης Μόρας, ενώ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αγωνίστηκε και αυτός ως αλλαγή από το πρώτο ημίχρονο για την Λέτσε (ήττα με 1-3 από την Σαμπντόρια), καθώς αντικατέστησε στο 20' τον τραυματία, Τιριμπόκι και μάλιστα κέρδισε και το πέναλτι από το προήλθε το μοναδικο τέρμα της ομάδας του.

*Όπως φαίνεται και στην photo, σε όλα τα γήπεδα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη των αγώνων για τα θύματα του σεισμού.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Νάπολι - Αταλάντα 0-0

Φιορεντίνα - Κάλιαρι 2-1 (53' Πασκουάλ, 85' Βάργκας / 87' Ραγκάτζου)
Τορίνο - Κατάνια 2-1 (82' Μπιάνκι, 88' Νατάλι / 85' Μαρτίνες)
Κιέβο - Μίλαν 0-1 (53' Ζέεντορφ)
Ίντερ - Παλέρμο 2-2 (15' Μπαλοτέλι, 39' πέν. Ιμπραΐμοβιτς / 73' Καβάνι, 75' Σούτσι)
Λάτσιο - Ρόμα 4-2 (2' Πάντεφ, 4' Ζάρατε, 58' Λιχτστάινερ, 85' Κολάροφ / 10' Μεξές, 80' Ντε Ρόσι)
Λέτσε - Σαμπντόρια 1-3 (58' πέν. Κασέρτα / 11' Πατσίνι, 30' πέν. και 88' πέν. Κασάνο)
Μπολόνια - Σιένα 1-4 (20' Μαρατσίνα / 6' Καλάιο, 11' Πορτανόβα, 62' Γκετσάλ, 82' Καρτζά)
Τζένοα - Γιουβέντους 3-2 (29' και 45'+3 Τιάγκο Μότα, 88' Παλαντίνο / 45' πέν. Ντελ Πιέρο, 84' Ιακουΐντα)

Κυριακή
Ρετζίνα - Ουντινέζε (17:00)

Τζένοα - Γιουβέντους 3-2



Λάτσιο - Ρόμα 4-2



Ίντερ - Παλέρμο 2-2



Κιέβο - Μίλαν 0-1



Φιορεντίνα - Κάλιαρι 2-1



Λέτσε - Σαμπντόρια 1-3



Τορίνο - Κατάνια 2-1



Μπολόνια - Σιένα 1-4



Νάπολι - Αταλάντα 0-0










































































TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ