THE SPORTS ECONOMIST

Τελείωσε του Παυλίδη στην Μπενφίκα, αύριο πετάει για Λισαβόνα

Ο Βαγγέλης Παυλίδης στο Ελλάδα - Ιρλανδία
Ο Βαγγέλης Παυλίδης στο Ελλάδα - Ιρλανδία EUROKINISSI

Στη Λισαβόνα θα ταξιδέψει την Πέμπτη (20/6) ο Βαγγέλης Παυλίδης, μαζί με τον πρόεδρο της Μπενφίκα, Ρουί Κόστα και τον Sports Director, Ρουί Πέδρο Μπραζ, οι οποίοι βρέθηκαν την Τετάρτη (19/6) στη Θεσσαλονίκη κι έτσι θα ολοκληρωθεί κι η μεταγραφή του Έλληνα φουνταριστού στους Λουζιτανούς.

Λουζιτανός πρέπει να θεωρείται ήδη ο Βαγγέλης Παυλίδης. Το SPORT24 είχε προαναγγείλει προ εβδομάδων τη μετακόμισή του στην Μπενφίκα.

Η επιθυμία όλων των εμπλεκόμενων πλευρών να φτάσουν σε συμφωνία, δεδομένη. Το deal, στα βασικά του, είχε κλείσει καιρό. Τα διαδικαστικά, πάντα, απαιτητικά και χρονοβόρα καθυστέρησαν το happy end.

Κι αυτά όμως διευθετήθηκαν. Ο πρόεδρος των "αετών", Ρουί Κόστα μαζί με τον Sports Director, Ρουί Πέδρο Μπραζ ταξίδεψαν την Τετάρτη (19/6) με ιδιωτικό τζετ στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκαν με τον διεθνή επιθετικό και μαζί την Πέμπτη (20/6) θα επιστρέψουν στη Λισαβόνα, όπου και θα επικυρωθεί με τα τυπικά, η αγορά του Παυλίδη από την ΑΖ και τον 26χρονο φουνταριστό να συνεχίζει την παράδοση των Ελλήνων ποδοσφαιριστών στο Ντα Λουζ, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι λεπτομέρειες και το background αυτού του deal θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες στο SPORT24.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΕΝΦΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ