ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Τέλες για Ρονάλντο: "Στην αρχή οι παίκτες φοβόντουσαν να πάνε για γλυκό"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει με τον Άλεξ Τέλες
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει με τον Άλεξ Τέλες © 2023 SAMAH ZIDAN / AP IMAGES

Ο Άλεξ Τέλες έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αλ Νασρ τον αποθέωσε στη συνέντευξή του στο Globoesporte, τονίζοντας ότι αποτελεί παράδειγμα προς όλους.

Ο Άλεξ Τέλες έπαιξε πλάι στον Κριστιάνο Ρονάλντο συνολικά για τρία χρόνια σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αλ Νασρ, αποχωρώντας από την τελευταία αρχές Σεπτεμβρίου.

Μιλώντας στο Globoesporte ο 31χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός μίλησε για τον Πορτογάλο σταρ, τις διατροφικές συνήθειές του, τον ρόλο που έπαιξε στη μεταγραφή του στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Μάλιστα, αναφερόμενος στη διατροφή του CR7 τόνισε ότι αποτελούσε παράδειγμα προς όλους, αλλά και ότι κάποιοι από τους συμπαίκτες του στην αρχή κωλύονταν να πάρουν επιδόρπιο.

"Είναι εξαιρετικός, του αρέσουν πολύ οι Βραζιλιάνοι. Όταν λείπουμε, οι ξένοι τείνουν να είναι πιο κοντά ο ένας στον άλλον και αυτός, ίσως επειδή είναι Πορτογάλος, είναι πολύ κοντά με τους Βραζιλιάνους.

Καταλήγουμε να έχουμε πολλές επαφές. Για μένα ήταν φυσικό να είμαι μαζί του κάθε μέρα, να μιλάμε, να γελάμε, να αστειευόμαστε.

Ήταν προνόμιο να μοιράζομαι τρία χρόνια στα αποδυτήρια με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, να βλέπω τι κάνει σε καθημερινή βάση. Είναι παράδειγμα, είναι πολύ επαγγελματίας".

Στη συνέχεια τόνισε πως σε ό,τι αφορά τη διατροφή ο Ρονάλντο αποτελεί παράδειγμα για τους άλλους παίκτες:

"Έχει το δικό του γεύμα, το φαγητό είναι διαφορετικό από της υπόλοιπης ομάδας. Είναι φτιαγμένο ειδικά γι' αυτόν και μόλις καθίσουμε έρχεται κατευθείαν ο διατροφολόγος με το πιάτο του. Τι τρώει; Φυσιολογικά πράγματα, σολομό, κινόα, αβοκάντο.

Μετά παρακολουθεί τα πιάτα των άλλων παικτών, κάνοντας πλάκα. Στην αρχή τα παιδιά φοβόντουσαν να πάνε για γλυκό, ξέρουμε ότι είναι σε φόρμα, πως του αρέσει να φροντίζει τον εαυτό του και σε όλους αρέσει να ακολουθούν καλά παραδείγματα.

Τρώει μια πρωτεΐνη μετά το μεσημεριανό γεύμα, μετά από 15 μέρες υπήρχαν περίπου 20 πρωτεΐνες στο τραπέζι. Όλοι ζήτησαν από τον διατροφολόγο για να δουν αν υπήρχε κάποια μαγεία σ' αυτές", δήλωσε και συνέχισε αναφέροντας ότι μίλησε μαζί του πριν πάει στην Αλ Νασρ.

"Με διευκόλυνε να πάω, μου τηλεφώνησε από πριν και μου είπε: "έλα εδώ, ας το απολαύσουμε εδώ, ανοίγει το ποδόσφαιρο στη χώρα, έρχονται περισσότεροι".

Δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθείς μία πρόσκληση από εκείνον. Ήταν εύκολο".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ