ΣΚΩΤΙΑ

Τελευταία επιλογή για Φύσσα η Ελλάδα

Τελευταία επιλογή για Φύσσα η Ελλάδα
Φυσσας

O Τάκης Φύσσας δήλωσε οτι περίμενε προτάσεις απο Γερμανία και Αγγλία πριν επιστρέψει στον Παναθηναϊκό

«Θέλω να είμαι ειλικρινής. Η επιστροφή μου στην Ελλάδα ήταν η τελευταία επιλογή μου όταν έφυγα από τους Χαρτς. Πάντα έλεγα ότι ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου σε ευρωπαϊκή ομάδα και ανέμενα προτάσεις από Γερμανία και Αγγλία. Είχα μερικές αλλά δεν με άφησαν ικανοποιημένο» δήλωσε ο αριστερός μπακ χαφ του Παναθηναϊκού πλέον σε σκοτσέζικη εφημερίδα.

«Όταν ο Παναθηναϊκός προέκυψε εξέτασα την πρόταση του, η οποία ήταν δελεαστική. Σκέφτηκα την οικογένεια μου και φυσικά εμένα. Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα από το παρελθόν και νομίζω ότι έκανα καλή επιλογή» αποκάλυψε ο Φύσσας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα με τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι η πρώην μου ομάδα στην Ελλάδα, η καλύτερη της χώρας. Είμαι ενθουσιασμένος. Το συμβόλαιο μου θα διαρκέσει για τρία χρόνια και νομίζω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω σε αυτό το διάστημα. Ήθελα και πάλι να γίνω μέλος αυτής της ομάδας» ανέφερε ο Φύσσας ο οποίος ασφαλώς δεν ξεχνά τους Χαρτς.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς της Χαρτς. Δεν θα τους ξεχάσω ποτέ» κατέληξε ο νέος άσσος του «τριφυλλιού».





TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ