ΙΩΝΙΚΟΣ

Tελευταία ευκαιρία με ΠΑΣ

Tελευταία ευκαιρία με ΠΑΣ
New Image

Με "αποθεραπεία", γι αυτούς που αγωνίστηκαν κατά του Χαϊδαρίου και προπόνηση για τους υπόλοιπους, άρχισε σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού για το ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Για το ματς με την ομάδα των Ιωαννίνων, ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Πουλόπουλο και Ονουάτσι, που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ, αντίθετα, θα απουσιάσει ο Γκρανέρο που έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στους αγώνες με Γιάννινα και Καστοριά. Εξάλλου, ο Οικονόμου, που συμπλήρωσε χθες επτά κίτρινες, αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στους αγώνες με Καστοριά και Πιερικό, ενώ από το ματς της Καστοριάς θα απουσιάσει και ο Ουκάρ που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες.

Οσον αφορά στους Σαπάνη και Λαζανά, που αισθάνονται ενοχλήσεις στον δικέφαλο, υποβάλλονται σε θεραπεία και θα είναι οπωσδήποτε στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το ματς "ζωής ή θανάτου" με τον ΠΑΣ.

Στο μεταξύ, με πρωτοβουλία του προπονητή του Ιωνικού, οι ποδοσφαιριστές και γενικά όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος συνέφαγαν σε γνωστό εστιατόριο, σε μια προσπάθεια του κ. Αναστόπουλου, να σφυρηλατήσει την ενότητα και να ανυψώσει ακόμη περισσότερο το ηθικό και την ψυχολογία των παικτών ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΣ.

Τέλος, τεράστια είναι και η κινητοποίηση μεταξύ των φιλάθλων του Ιωνικού, για τον αγώνα με την ομάδα των Ιωαννίνων και το γήπεδο της Νεάπολης θα ζήσει και πάλι πολύ μεγάλες στιγμές.





TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ