ΑΡΗΣ

Τελευταία πρόβα με ΟΦΗ

Τελευταία πρόβα με ΟΦΗ
Αρης πανηγυρικο

Τελευταίο φιλικό προετοιμασίας για τον Άρη κόντρα στον ΟΦΗ του Ράϊνερ Μάουρερ

Ο αγώνας με τους Κρητικούς θα είναι ουσιαστικά πρόβα τζενεράλε για τον Ισπανό τεχνικό του Άρη κα το σύνολό του για το ματς της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Super League κόντρα στον Πανιώνιο το επόμενο Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ικανοποιητική χαρακτηρίζεται από την ΠΑΕ Άρης η μέχρι τώρα προπώληση των εισιτηρίων για τον αυριανό φιλικό αγώνα με τον ΟΦΗ. Τα εισιτήρια πωλούνται από το Αris Megastore και οι τιμές τους είναι οι εξής:
Θ1 - Θ3: 10 ευρώ
Θ2: 15 ευρώ
Θ9: 20 ευρώ
Θύρα Επισήμων: 30 ευρώ.

«Πρώτη» για τα τμήματα υποδομής

Λίγο πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, ήρθε η ώρα να… παίξουν μπάλα και οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Άρης.

Αύριο, Κυριακή, στις 19:30 στο αθλητικό κέντρο Μάτα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων υποδομής του συλλόγου: Εφηβικό 92, Παιδικό 93-94, Προπαιδικό 95-96, Τζούνιορ 97-98 και Σχολή ποδοσφαίρου 99-01.

Στην διάρκεια της αυριανής μέρας θα γίνει η πρώτη γνωριμία με τους προπονητές και η σχετική ενημέρωση για την έναρξη της προετοιμασίας και των προπονήσεων της νέας χρονιάς.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ