ΑΡΗΣ

Τελευταία στιγμή για Καστίγιο

Τελευταία στιγμή για Καστίγιο
INTIME SPORTS

Την Κυριακή θα γίνει γνωστό αν παραμείνει ή όχι στην αποστολή για το ματς με τον Πανσερραϊκό, ο Νέρι Καστίγιο, που ταλαιπωρείται από ίωση.

Με μία απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα (20/03, 19:00) με τον Πανσερραικό στο κεκλεισμένων των θυρών "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Σάκης Τσιώλης στην συνέχεια επέλεξε 20 παίκτες για την αποστολή του από την οποία απουσίαζαν όπως ήταν αναμενόμενο οι τραυματίες Μιχάλης Σηφάκης, Σάκης Πρίττας και Ντάνιελ Τσέζαρεκ αλλά και ο τιμωρημένος Κρίστι Βανγκέλι.

Επίσης στην διάρκεια της αυριανής ημέρας πρόκειται να ξεκαθαρίσει το αν θα παραμείνει ή όχι στην αποστολή ο Νέρι Καστίγιο με τον διεθνή Μεξικανό να ταλαιπωρείται από ίωση.

Πιο συγκεκριμένα την αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Βελλίδης, Χουάνμα, Νέτο, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Τόχα, Μενδρινός, Σακάτα, Παπαζαχαρίας, Κόκε, Μίσελ, Φατί, Μπομπαντίγια, Κουλουχέρης, Οριόλ, Τσεζνάουσκις, Ντανίλο, Κασναφέρης, Πορτίγια και Καστίγιο.

Όσο για τον τελευταίο δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, του χορηγήθηκε αντιβίωση και αύριο θα κριθεί η συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σηφάκης, Πρίττας, Τσέζαρεκ, Αραβίδης, Αγτζίδης και Μπουγαίδης, ο τιμωρημένος Βανγκέλι και οι Οικονομόπουλος, Κατίδης, και Αγγελούδης.

Κι όσο για το πώς προτίθεται ο Τσιώλης να παρατάξει το σύνολό του στην διάταξη του 4-4-2 με ρόμβο στο κυνήγι της δεύτερης συνεχόμενης νίκης του στον πάγκο του Άρη με φόντο μία θέση στα πλέι οφ;

Με τον Χουάνμα κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό δίδυμο τους Λαζαρίδη και Ρονάλντο με τον Παπαζαχαρία στο δεξί άκρο της άμυνας απόντος του Βανγκέλι και τον Μίσελ στο αριστερό.

Στον ρόμβο στην βάση του θα είναι ο Φατί με τον Νέτο στα δεξιά και τον Μενδρινό στα αριστερά ενώ στην κορυφή του θα είναι ο Καστίγιο σε περίπτωση που αγωνιστεί αλλιώς ο Τόχα με επιθετικό δίδυμο τους Κόκε και Μπομπαντίγια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ