ΑΡΗΣ

Τελευταίες ώρες για Γιάκομπ

ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ  / 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE
Γιάκομπ γκολ MOTIONTEAM

Ο Γιάκομπ επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και ανακοινώνεται από τον Άρη. Τι συμβαίνει με τον Χαβιέ Ούμπιντες του Ολυμπιακού Βόλου.

Η επιστροφή του Βικτοράς Γιάκομπ το απόγευμα της Δευτέρας (29/08) στην Θεσσαλονίκη θα ισοδυναμεί με την ανακοίνωσή του από την ΠΑΕ Άρης.

Ο Ρουμάνος επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΠΑΕ Άρης και τον επιθετικό που περίμενε από το ξεκίνημα του σχεδιασμού του φετινού του ρόστερ ο Σάκης Τσιώλης.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης τα έχει βρει σε όλα με τον Γιάκομπ μετά από την επαφή της περασμένης εβδομάδας τόσο με τους εκπροσώπους του όσο και με τον ίδιο με το μόνο που απομένει να είναι η υπογραφή του.

Αυτό που αναμένει και ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη ώστε να μπορέσει να τον έχει ακόμη και από αύριο κιόλας στην διάθεσή του και να τον προσαρμόσει στην λογική του και την υπάρχουσα χημεία.

Η διακοπή εξάλλου των δύο εβδομάδων στο πρωτάθλημα για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής μας, στο Ισραήλ και στην Λετονία στα πλαίσια του ομίλου για την πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2012, θα λειτουργήσει προς όφελος του Γιάκομπ.

Όσο για το αν θα αποκτηθεί και ο Χαβιέ Ούμπιντες του Ολυμπιακού Βόλου είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από το μέλλον της ομάδας της Θεσσαλίας αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επαφή με τον Αργεντινό μέσο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τσιώλης με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του είναι προγραμματισμένο να επιστρέψουνε από το απόγευμα στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό ξεκινώντας την μίνι προετοιμασία για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ατρόμητο.

Παιχνίδι στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League στο "Κλεάνθης Βικελίδης" όπου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κοιτάξουνε να σημειώσουνε την πρώτη τους νίκη ενώπιον των φιλάθλων τους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ