ΑΡΗΣ

Τελευταίες ώρες για Κούπερ

Τελευταίες ώρες για Κούπερ
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, δείχνει αποφασισμένος να περιμένει για λίγες ώρες ακόμα τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Αποφασισμένος να περιμένει για λίγες ώρες ακόμα τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ δείχνει να είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το πρωί προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Αργεντινό τεχνικό και φαίνεται τελικά να τα κατάφερε λίγο μετά από το μεσημέρι να έρθει σε επικοινωνία με τον ατζέντη του.

Τον Αλεχάντρο Καμάνιο και του ξεκαθάρισε πως: «Αυτή είναι η πρότασή μας στον Κούπερ, περιμένουμε άμεσα απάντηση», φροντίζοντας παράλληλα να του αναλύσει και όλα τα δεδομένα.

Τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουνε και την γραμμή πολιτικής λιτότητας που ακολουθείται, την αγωνιστική φιλοσοφία της νέας διοίκησης, το πως έχει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας αλλά και το θέλω του για απευθείας επικοινωνία με τον Αργεντινό τεχνικό.

Μεταξύ άλλων φρόντισε να του επισημάνει πως επειδή τα χρονικά περιθώρια είναι εξαιρετικά στενά θα ήθελε να έχει μια απάντηση θετική ή αρνητική μέσα στις επόμενες ώρες.

Κι αν οι πιθανότητες να επιστρέψει ο Κούπερ στην τεχνική ηγεσία του Άρη δεν είναι πολλές ωστόσο ο Ηλιάδης δείχνει να ελπίζει ακόμα ότι μπορεί να τον μεταπείσει.

Παράλληλα ωστόσο και με δεδομένες τις δυσκολίες που υπάρχουνε έχουνε ξεκινήσει ήδη επαφές και με άλλους προπονητές από το εξωτερικό ώστε να μην χαθεί επιπλέον χρόνος.

Όπως και να έχει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης θέλει ως αύριο να έχει κλείσει το θέμα του προπονητή και την Κυριακή στο προγραμματισμένο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου να κάθεται στην άκρη του πάγκου της ομάδας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ