ΑΡΗΣ

Τελευταίο ραντεβού πριν τον τελικό

Τελευταίο ραντεβού πριν τον τελικό
ιβιτς σιστον

Ο Άρης υποδέχεται τον Πανιώνιο, τρεις ημέρες πριν από τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το πόσο πολύ οι ποδοσφαιριστές του αλλά και όλοι στις τάξεις του Άρη αναμένουν να έρθει η ώρα της σέντρας του τελικού με τον Ολυμπιακού. Την ίδια ώρα στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας επικρατεί πραγματικός παροξυσμός για την εύρεση ενός εισιτηρίου, για το λεγόμενο μαγικό χαρτάκι που θα δώσει την δυνατότητα στον «τυχερό» να παρακολουθήσει το μεγάλο ραντεβού από κοντά. Από τις κερκίδες του Καυτανζόγλείου Σταδίου. Παρόλα αυτά ο «Ντούσκο» και με δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αποψινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα περιμένει από τους παίκτες του να παρουσιάσουν το ίδιο σοβαρό τους πρόσωπο. Αυτό που τους έχει διακρίνει καθ΄ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και πολύ περισσότερο με τον ίδιο στην άκρη του πάγκου του Άρη.

Σύμφωνα με την εικόνα της χθεσινής προπόνησης του Άρη η οποία πραγματοποιήθηκε στο Καυτατζόγλειο Στάδιο, εν όψει και του τελικού του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο hellas online, ο Μπάγεβιτς φωτογράφισε το πώς θα παρουσιάσει το απόγευμα το σύνολό του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Πανιώνιο.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν αναμένεται να βρεθεί ο Χαλκιάς με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κολτσίδα – σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι και το τελευταίο στην καριέρα του - και Κουλουχέρη, τον Νέτο στα δεξιά και τον Αουρέλιο στα αριστερά. Την τριάδα του κέντρου θα αποτελέσουν οι Πρίττας, Νεμπεγλέρας και Ζεντίλ και αυτή της επίθεσης οι Αμορόζο στα αριστερά, Κάλβο στα δεξιά και Παπάζογλου στην κορυφή.

Πιο συγκεκριμένα την αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Κέλεμεν, Χαλκιάς, Νέτο, Βανγκέλι, Αουρέλιο, Καράμπελας, Γιάχιτς, Κουλουχέρης, Κολτσίδας, Πρίττας, Νεμπεγλέρας, Ίβιτς, Ζεντίλ, Κάλβο, Θ. Παπαδόπουλος, Αμορόζο, Παπάζογλου και Φελίπε.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κόκε, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο και Χαβίτο που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα για λόγους ξεκούρασης όπως και οι τραυματίες Σιστόν και Νάτσο Γκαρσία. Ο διεθνής Βολιβιανός συνεχίζει να καταβάλλει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό του Σαββάτου μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ αλλά όλα δείχνουν την στιγμή αυτή πως δύσκολα θα τα καταφέρει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από απόφαση της ΠΑΕ Άρης στην διάρκεια του σημερινού παιχνιδιού με τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πρόκειται να κληρωθούν 50 εισιτήρια για τους φίλους της ομάδας που δεν έχουν εισιτήριο διαρκείας. Απαραίτητη προϋπόθεση πάντως είναι να είχαν βρεθεί και στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με την ΑΕΚ.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ