ΑΡΗΣ

Τελικό ραντεβού με Γράντα

Τελικό ραντεβού με Γράντα
Έκλεισε τα 98 του χρόνια ο Άρης

Στην διάρκεια της ημέρας (7/6) οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν το τελικό ραντεβού με τον Λάμπρο Γράντα και τον Μιχάλη Ζορπίδη για οικονομική στήριξη στην ΠΑΕ.

Ουσιαστικό στο σημερινό τετ α τετ, σε μία σειρά όσων έχουνε προγραμματιστεί και με άλλους παράγοντες και επιχειρηματίες που έχουνε τη διάθεση να βοηθήσουν, θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Αποφάσεις που θα αφορούν για το αν οι πρώην παράγοντες θα δεχθούν να συμμετάσχουν σε μία παναρειανή διοίκηση κάτι που είναι το πιο πιθανό να συμβεί σύμφωνα με την διάθεση που έδειξαν από την πρώτη κρούση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το εγχείρημα των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη έχει ως βάση τους Γράντα και Ζορπίδη που ωστόσο έχουνε ξεκαθαρίσει ότι είναι θετικοί να συμβάλουν αλλά δεν "μπαίνουν" μόνοι τους.

" Είναι αλήθεια πως με προσέγγισαν και σε αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει όλοι να βοηθήσουμε. Είμαι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μπω μπροστά μόνος μου, απλά θέλω να βοηθήσω τον Άρη, συμμετέχοντας σε ένα σχήμα μαζί με άλλους επιχειρηματίες. Δεν είναι ώρα για περισσότερα λόγια".

Τάδε έφη σε σημερινές του δηλώσεις στην εφημερίδα Goal ο Γράντας με την απόφασή του όπως και του Ζορπίδη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να έχει γίνει γνωστή μέχρι το βράδυ. Όπου και θα φανεί αν θα έχει ξεπεραστεί η όποια επιφυλακτικότητα που υπάρχει εξαιτίας των χρεών της ΠΑΕ Άρης.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έχει προγραμματισμένη για το μεσημέρι συνάντηση στα γραφεία της με την πλευρά του Νέρι Καστίγιο, όπου δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα λύσης του συμβολαίου του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ