ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Τέλος από την Ατλέτικο οι Ντεπάι, Ερμόσο και Παουλίστα

Atletico Madrid's Antoine Griezmann, second right, celebrates after scoring his team's third goal against Real Madrid during their Copa del Rey round of 16 soccer match in Madrid, Spain, Thursday, Jan. 18, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Ντεπάι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με την Ατλέτικο @ 2024 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με ανακοίνωσή της ενημέρωσε το κοινό ότι οι Μέμφις Ντεπάι, Μάριο Ερμόσο και Γκάμπριελ Παουλίστα δεν θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας την ερχόμενη σεζόν.

Την απόφασή της να μην επεκτείνει τη συνεργασία της με τους Μέμφις Ντεπάι, Μάριο Ερμόσο και Γκάμπριελ Παουλίστα ανακοίνωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο η ισπανική ομάδα ευχαρίστησε τους τρεις παίκτες για τη συνεισφορά τους στον σύλλογο, θέλοντας παράλληλα να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Ο Μάριο Ερμόσο αποχωρεί από τους "ροχιμπλάνκος" μετά από πέντε χρόνια και 174 ματς, ενώ ο Ολλανδός επιθετικός, Ντεπάι, φόρεσε τη φανέλα της Ατλέτικο για ενάμιση χρόνο, γράφοντας στο βιογραφικό του 40 συμμετοχές και 13 γκολ.

Τέλος, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, Παουλίστα, μετακόμισε από τη Βαλένθια στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε τον Ιανουάριο του 2024 και στο διάστημα των πέντε μηνών που ακολούθησε μέχρι το τέλος της σεζόν πρόλαβε να γράφει πέντε συμμετοχές.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ