ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος από την Γιουνγκ Μπόις ο Ράχμεν

Young Boys' head coach Patrick Rahmen, looks on prior the Champions League play-off second leg soccer match between Galatasaray and Young Boys in Istanbul, Turkey, Tuesday, Aug. 27, 2024. (AP Photo/Francisco Seco)
Young Boys' head coach Patrick Rahmen, looks on prior the Champions League play-off second leg soccer match between Galatasaray and Young Boys in Istanbul, Turkey, Tuesday, Aug. 27, 2024. (AP Photo/Francisco Seco) @2024 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Η απογοητευτική πορεία της Γιουνγκ Μπόις στο πρωτάθλημα Ελβετίας και στο Champions League στοίχισε στον Πάτρικ Ράχμεν τη θέση του στον πάγκο, με τον προπονητή της Κ21 του συλλόγου, Τζόελ Μάνιν, να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού.

Η Γιουνγκ Μπόις πανηγύρισε το καλοκαίρι μία σπουδαία πρόκριση στην League Phase του Champions League πετώντας εκτός την πανίσχυρη Γαλατάσαραϊ, όμως λίγους μήνες αργότερα βρίσκεται στην άχαρη θέση να προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Αιτία τα άσχημα αποτελέσματα τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα (τελευταία, με μόλις 1 νίκη στις εννέα πρώτες αγωνιστικές) όσο και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Άστον Βίλα και εκτός έδρας συντριβή με 5-0 από την Μπαρτσελόνα), με τον Πάτρικ Ράχμεν να πληρώνει το μάρμαρο και να οδηγείται στην πόρτα της εξόδου.

Κάπως έτσι, η Γιουνγκ Μπόις απομάκρυνε τον προπονητή με τον οποίο είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας τον περασμένο Μάιο, με τον προπονητή της Κ21 του συλλόγου Τζόελ Μάνιν, να αναλαμβάνει να εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού μέχρι να βρεθεί ο μόνιμος αντικαταστάτης του Ράχμεν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ