ΑΡΗΣ

Τέλος η χρονιά για Πουλίδο

Τέλος η χρονιά για Πουλίδο
INTIME SPORTS

Ο Ρούμπεν Πουλίδο θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς εξαιτίας τραυματισμού. Ο Σούλης Παπαδόπουλος σκέφτεται να βάλει επιθετικό τον Ανδρέα Τάτο.

Πρόωρο τέλος είχε η φετινή χρονιά για τον Άρη καθώς ο Ρούμπεν Πουλίδο όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε υπέστη ρήξη μηνίσκου με αποτέλεσμα ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός να χάσει το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς.

Το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας επιβεβαίωσε τους φόβους του γιατρού του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, με αποτέλεσμα ο Πουλίδο να αναμένεται να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι το πότε θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου αφού υπάρχει η σκέψη μέχρι εκείνο το σημείο να δοκιμάσει φαρμακευτική αγωγή και θεραπείες. Κι αυτό ώστε να μπορέσει έστω και συντηρητικά να είναι στην διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου αν και όχι 100% έτοιμος να παίξει.

Όσον αφορά τα πλάνα του 47χρονου τεχνικού του Άρη για το παιχνίδι τελικός της Κυριακής με τον Πλατανιά στα Χανιά φέρεται να σκέφτεται να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Νταβίντ Αγκάνθο τοποθετώντας στη θέση του τον Ανδρέα Τάτο.

Αυτό προκύπτει από το ότι έδειξε στην χθεσινή προπόνηση θέλοντας με τον τρόπο αυτό να απελευθερώσει τον 24χρονου ενώ οι Μανιάς και Μπακασέτας θα μείνουνε στα άκρα της επίθεσης. Παράλληλα ρόλο οργανωτή στην περίπτωση αυτή αναμένεται να αναλάβει ο Δημήτρης Σουνάς.

Μεταξύ άλλων ο Παπαδόπουλος σκέφτεται ακόμη να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Τσιάρα και να επαναφέρει στο βασικό σχήμα τους Οικονομόπουλο και Παπαδόπουλο με τα πλάνα της ενδεκάδας να ξεκαθαρίζουνε στη σημερινή προπόνηση στο Δασυγένειο. Όπως ακόμη και το αν θα υπολογίσει ξανά στον Ανδρέα Ηρακλή μετά από την εξέλιξη με τον Πουλίδο για μία ακόμη λύση στη μεσαία γραμμή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ