ΙΩΝΙΚΟΣ

Τέλος η σεζόν για Κωνσταντινίδη

Τέλος η σεζόν για Κωνσταντινίδη
κωνσταντινιδης

Η φετινή σεζόν τελείωσε για τον Σωτήρη Κωνσταντινίδη, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Πανιώνιο

Ο διεθνής επιθετικός θα υποβληθεί σε εγχείρηση την προσεχή Πέμπτη και αναμένεται να επανέλθει στην ενεργό δράση μετά από 4 μήνες.
Το Σάββατο θα χειρουργηθεί και ο τερματοφύλακας Γιώργος Καντιμοίρης, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη θύλακος δεξιού ώμου.

Αντίθετα, ο άλλος τερματοφύλακας, ο Αργεντίνος Γκιγέρμο Ερνάντο, που επίσης είχε τραυματιστεί είναι σχεδόν έτοιμος να επανέλθει στην ενεργό δράση καθώς την επόμενη εβδομάδα θα μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, όπως και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, Κάρλος Φανγκουέιρο.

Η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα και στη συνέχεια ο προπονητής του Ιωνικού, θα ανακοινώσει την αποστολή η οποία θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο. Ο κ. Χατζηνικολάου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Φανγκουέιρο, Νατσούρα, Κωνσταντινίδη, Καντιμοίρη και Ερνάντο, καθώς επίσης και του τιμωρημένου Παβιό.

Aντίθετα, θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Ονουάτσι και Ξενίδη που είχαν συμπληρώσει κάρτες και δεν έπαιξαν κατά του Πανιωνίου, αλλά και τον Μαρτσέλο Γκούτμαν που αποθεραπεύτηκε και είναι πανέτοιμος από κάθε πλευρά.






TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ