ΑΡΗΣ

Τέλος καλά όλα καλά με Αγκάνθο

Τέλος καλά όλα καλά με Αγκάνθο

Ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής, έδωσε το ΟΚ για τις ιατρικές εξετάσεις του Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος θα υπογράψει την Παρασκευή το συμβόλαιό του.

Και επίσημα στο δυναμικό του Άρη θα ανήκει από την ερχόμενη Παρασκευή ο Νταβίντ Αγκάνθο αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις όπως διέγνωσε ο γιατρός της ομάδας, Βαγγέλης Πανταζής.

Μία εξέλιξη που ισοδυναμεί ότι ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός θα αγωνιστεί στο φιλικό της Κυριακής με την Μπενφίκα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (09/09, 21:00).

Ο Αγκάνθο ήρθε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που ολοκληρώθηκαν το πρωί με τις αιματολογικές εξετάσεις.

Ακολούθως ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός επέστρεψε στην πατρίδα του μαζί με τον πατέρα του που τον συνόδευσε στην Θεσσαλονίκη ώστε να μαζέψει τα πράγματά του και να έρθει μεθαύριο για μόνιμη εγκατάσταση.

Με την επιστροφή του θα βάλει την υπογραφή του, θα τεθεί στην διάθεση του Μάκη Κατσαβάκη και την Κυριακή αναμένεται να αγωνιστεί στο φιλικό με την Μπενφίκα στο ανεπίσημο ντεμπούτο μου.

Όσο για το επίσημο ντεμπούτο του Αγκάνθο θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κόντρα στην ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ