ΜΙΛΑΝ

Τέλος καριέρας για Μαλντίνι;

Τέλος καριέρας για Μαλντίνι;
Μαλντινι

Ο τραυματισμός του Πάολο Μαλντίνι είναι πιθανόν να μην του επιτρέψει να αγωνιστεί ξανά με την φανέλα της Μίλαν

Η "σημαία" της Μίλαν στο 39ο έτος της ηλικίας του έχει προαναγγείλει πως στο τέλος της χρονιάς θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του και ο τραυματισμός που προέκυψε, δεν αποκλείεται να μην του επιτρέψει να αγωνιστεί ξανά με την φανέλα της ομάδας που τόσο αγάπησε.
Συγκεκριμένα ο Μαλντίνι κατά την διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης τραυματίστηκε και τα αποτελέσματα έδειξαν πως δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί στα 5 παιχνίδια που απομένουν στην Serie A.

Ο αρχηγός των "ροσονέρι" είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο να παραμείνει άλλη μια χρονιά στην ενεργό δράση, κάτι που όμως δεν θα συμβεί τελικά, έχοντας πάρει την μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ζωντανός θρύλος της Μίλαν έκανε ντεμπούτο στην Serie A σε ηλικία 16 ετών στις 20 Ιανουαρίου το 1985 σε ματς κόντρα στην Ουντινέζε, όπου πέρασε αλλαγή.

Στην μεγάλη καριέρα του με την φανέλα των "ροσονέρι" μετρά 616 συμμετοχές, ενώ έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα, 5 Champions League, 2 παγκόσμια κύπελλα συλλόγων, 1 κύπελλο Ιταλίας.

Όσο για την καριέρα του με την Εθνική Ιταλίας, ο Μαλντίνι μετρά 126 συμμετοχές, έχοντας αγωνιστεί σε 4 παγκόσμια πρωταθλήματα 3 Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και δίκαια έχει χαρακτηριστεί από τους κορυφαίους αμυντικούς της γενιάς του.








TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ