ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Tέλος Κορακάκης-Γεωργίου, αναμονή για Λουτσιάνο

Tέλος Κορακάκης-Γεωργίου, αναμονή για Λουτσιάνο
κορακακης πανηγυρικο

Παρελθόν αποτελούν για τον Ατρόμητο οι Κορακάκης και Γεωργίου. Μέχρι την Παρασκευή απαντάει ο Λουτσιάνο

Αντίθετα όπως αναφέρει η ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της,ο εκπρόσωπος του Λουτσιάνο συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Σπανό και δεσμεύτηκε να απαντήσει πάνω στην πρόταση συνεργασίας μέχρι την Παρασκευή. Την ίδια μέρα θα απαντήσει και ο Δημήτρης Γελαδάρης ο οποίος συναντήθηκε χθες το βράδυ με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Την Πέμπτη θα γίνει και το τελικό ραντεβού με τον εκπρόσωπο του Δημήτρη Ιωάννου, που θα έρθει από τη Θεσσαλονίκη οπότε και θα ξεκαθαρίσει το θέμα παραμονής ή όχι του έμπειρου μέσου.

"Κομμάτι της ζωής μου ο Ατρόμητος"

Ο Γιώργος Κορακάκης με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέρει:" Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημοσίως τον κύριο Γιώργο Σπανό για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Μέσα στα εφτά αυτά χρόνια έδωσα και πήρα πάρα πολλά και φεύγω σαν φίλος.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο του Περιστερίου για την αγάπη και την στήριξη που μου έδειξε. Τέλος εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τη γρήγορη επάνοδο του Ατρόμητου στη Σούπερ Λιγκ, να έχει πάντα επιτυχίες και για μένα ο Ατρόμητος θα είναι πάντα ένα κομμάτι της ζωής μου".





TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ