ΙΩΝΙΚΟΣ

Τέλος ο Λαζανάς

Τέλος ο Λαζανάς
λαζανας

Παρελθόν για τον Ιωνικό αποτελεί από σήμερα και ο Γιάννης Λαζανάς, ο οποίος μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση του συλλόγου έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του

Ετσι, μετά την αποχώρηση του Λαζανά, στο ρόστερ του Ιωνικού περιλαμβάνονται 25 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι Τσουκαλάς, Παλάσκας (τερματοφύλακες), Λοϊζίδης, Κοτίτσας, Κιμπικούλα, Βουρεξάκης, Σταμπούλογλου, Νότας, Λαπατάς, Οικονόμου, Τζαναβάρας, Ουκάρ, Κωλέτσης, Νάκας, Μακόρ, Χατζηφούντας, Ντα Κόστα, Φαμπίνιο, Σιδέρης, Γκόγκας, Ονουάτσι, Σαχινίδης, Γιόνδης, Αποσκίτης και Ατσάλης.
Από αυτούς υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες με τους Κοτίτσα, Ντα Κόστα και Κιμπικούλα, οι οποίες αναμένεται να τελειώσουν σύντομα. Συγκεκριμένα, η υπόθεση του Κοτίτσα συζητήθηκε ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ και σε λίγες ημέρες θα βγει η απόφαση, ενώ μέσα στον μήνα αναμένεται να βγει και η απόφαση της ΦΙΦΑ για τον Ντα Κόστα, η περίπτωση του οποίου είναι πανομοιότυπη με αυτήν του Ονουάτσι, η οποία ως γνωστό είχε ευτυχή κατάληξη για τον Ιωνικό.

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι συζητήσεις με τους Μπαρτζώκα, Σαπάνη και Φοντάτο για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ έχει συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους και αφού δώσει το πράσινο φως ο νέος προπονητής, ο Ιωνικός θα κινηθεί για την απόκτηση τους. Μιλάμε για Ελληνες ποδοσφαιριστές καθώς από το νέο πρωτάθλημα της Β εθνικής κατηγορίας, περιορίζεται ακόμη περισσότερο ο αριθμός των ξένων που θα έχουν δικαίωμα να παίζουν σε κάθε ματς.


TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ