ΙΝΤΕΡ

"Τέλος" ο Λεονάρντο από την Ίντερ!

"Τέλος" ο Λεονάρντο από την Ίντερ!

Ο Μάσιμο Μοράτι επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι χωρίζουν οι δρόμοι της Ίντερ με τον Λεονάρντο, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει γίνει μία πρώτη επαφή με τον Μαρσέλο Μπιέλσα για να αναλάβει τα ηνία των "νερατζούρι".

Πριν συμπληρωθούν καν 24 ώρες από τη στιγμή που ο Μάσιμο Μοράτι διέψευδε τις επαφές του Λεονάρντο με την Παρί Σεν Ζερμέν για να αναλάβει διευθυντικό πόστο στον γαλλικό σύλλογο, το σκηνικό άλλαξε άρδην, με τον ιδιοκτήτη της Ίντερ να γνωστοποιεί την Τετάρτη πως ο Βραζιλιάνος τεχνικός δεν θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των Μιλανέζων τη νέα σεζόν και ότι ο Μαρσέλο Μπιέλσα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να τον αντικαταστήσει.

"Ο Λεονάρντο έχει μία μεγάλη ευκαιρία, θα αναζητήσουμε μία λύση που θα ικανοποιήσει τον ίδιο και την ομάδα.

Εκτέλεσε τα καθήκοντα του προπονητή με πάρα πολλή καλή θέληση και πάθος, όμως δεν είναι σίγουρα αυτή η φιλοδοξία του για το μέλλον", τόνισε ο Μάσιμο Μοράτι, και πρόσθεσε:

"Αυτό που τον συμφέρει είναι να ακολουθήσει την έμπνευσή του και εμείς να ψάξουμε για νέο προπονητή. Εκτός βέβαια αν ο Λεονάρντο αλλάξει γνώμη, οπότε θα αλλάξουμε και εμείς".

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας των Κυπελλούχων Ιταλίας παραδέχτηκε ότι έχει γίνει επαφή με τον άλλοτε τεχνικό της Αργεντινής και της Χιλής, Μαρσέλο Μπιέλσα:

"Πιστεύω ότι έχει γίνει μία πρώτη επαφή με τον Μπιέλσα, όχι πάντως από την πλευρά μου", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ