ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τέλος ο Μακρής από τον Ατρόμητο

Τέλος ο Μακρής από τον Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μακρή. Διαβάστε την ανακοίνωση. Προπονήθηκε κανονικά ο Σουμπίνιο

Παρελθόν αποτελεί από την Τρίτη (18/12) ο Γιώργος Μακρής από τον Ατρόμητος, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Η ανακοίνωση του συλλόγου του Περιστερίου αναφέρει:

" Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου της με τον Γιώργο Μακρή. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε κοινή συναινέσει παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλου.

H ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί για την άψογη επαγγελματική στάση που τήρησε στη διάρκεια της μεταξύ τους συνεργασίας και του εύχεται επιτυχίες στην συνέχεια της καριέρας του".

Προπονήθηκε ο Σουμπίνιο

Από εκεί και πέρα στα αγωνιστικά με μια προπόνηση στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο Περιστερίου (20.00).

Οι παίκτες αρχικά έκαναν γυμναστήριο και στην συνέχεια "κατέβηκαν" στο γήπεδο για ασκήσεις φυσικής κατάστασης Έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες και ο Σουμπίνιο, εκτός από τον Ταυλαρίδη που έκανε ποδήλατο και ενδυνάμωση.

Τέλος, ο Μπρίτο ο οποίος στο ματς με την ΑΕΚ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες μετά από απόφαση του Ντούσαν Μπάγεβιτς αποφάσισε θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της 16ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Κέρκυρα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ