ΙΩΝΙΚΟΣ

Τέλος ο Μπαστιανίνι

Τέλος ο Μπαστιανίνι
Ιωνικος πανηγυρικο

Την λύση της συνεργασίας της με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, Πάμπλο Μπαστιανίνι αποφάσισε η ΠΑΕ Ιωνικός

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, που απουσίασε αδικαιολόγητα από την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας περιόδου και από τις προπονήσεις που μέχρι την Κυριακή θα γίνονται στο Γκολφ της Γλυφάδας, είχε μηδαμινή αγωνιστική προσφορά στο σύλλογο.
Επιπροσθέτως, στους περίπου έξι μήνες που βρίσκεται στην ομάδα, έχει υποπέσει τέσσερις φορές σε πειθαρχικό παράπτωμα και ο Ιωνικός δεν θέλει να έχει στις τάξεις του ποδοσφαιριστές που δεν σέβονται την ομάδα και τους ανθρώπους της, αλλά που αποδεικνύεται ότι είναι πάρα πολύ κακοί επαγγελματίες.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η διοίκηση της ΠΑΕ Ιωνικός, σε συνεργασία με τον Χόρχε Μπάριος θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού ποδοσφαιριστή.

Ενισχύει την Σπίθα... ο Ιωνικός

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Σπίθα Ιωνικού Νικαίας 2007, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας Πειραιά, με στόχο την άνοδό της στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, η ΠΑΕ Ιωνικός θα την ενισχύσει με ποδοσφαιριστές οι οποίοι αφενός μεν θα την βοηθήσουν και αφ ετέρου θα πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και θα αποκτήσουν εμπειρίες προκειμένου εφόσον δείξουν ότι μπορούν και αξίζουν να επανέλθουν στον Ιωνικό.

Η πρώτη φουρνιά ποδοσφαιριστών του Ιωνικού που θα ενισχύσουν την Σπίθα Ιωνικού, είναι ο Λιβεριανός Τζορτζ Μπόε και ο Λορέντσο Γατσάι, που προέρχεται από το φυτώριο του Ιωνικού.

Ο Γατσάι, που είναι αλβανικής καταγωγής και θεωρείται πολύ μεγάλο ταλέντο, αναμένεται μέσα στον χρόνο που διανύουμε να πάρει την ελληνική υπηκοότητα καθώς έχει συμπληρώσει δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα. Εκτός των δύο προαναφερόμενων παικτών, στη Σπίθα θα δοθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού.










TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ