ΙΩΝΙΚΟΣ

Tέλος ο Μπεντενίκ

Tέλος ο Μπεντενίκ
ΜΠΕΝΤΕΝΙΚ

Ο Φρανσουά Μπεντενίκ αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Ιωνικού

Στο μεταξύ, συνάντηση είχαν σήμερα ο τεχνικός του Ιωνικού Αγκούστο Ινάσιο με τον πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Κανελλάκη και συζήτησαν θέματα του συλλόγου, αλλά και και τα επόμενα μεταγραφικά πλάνα του Ιωνικού. Ο Πορτογάλος προπονητής στάθηκε ιδιαιτέρως στην κακή ψυχολογία των παικτών, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και την τιμωρία της ομάδας.

Όσον αφορά τις φήμες που θέλουν τον Βουρεξάκη να φεύγει από την ομάδα, η διοίκηση διαψεύδει αυτές τις φήμες και τονίζει ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθεί.

Ο Ινάσιο πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την διακοπή λόγω εορτών, η οποία διεξήχθη σε χαλαρούς ρυθμούς για όσους δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του κυπέλλου και μετά αποχαιρέτησε τους παίκτες, δίνοντας ραντεβού στις 26 Δεκεμβρίου.

Επέμβαση ο Μακόρ

Ο Ολιβέρ Μακόρ υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο από τον γιατρό της ομάδας, μετά από πόνους και ενώ το συζήτησε με τον γιατρό Γιάννη Βεκιάρη. Η επέμβαση κρίθηκε σωστό να γίνει κατά την διάρκεια των εορτών, ώστε να μην χάσει τους επόμενους αγώνες της ομάδας.







TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ