ΕΥΡΩΠΗ

Τέλος ο Μπόζοβιτς από Ντιναμό Μόσχας

Τέλος ο Μπόζοβιτς από Ντιναμό Μόσχας

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ντιναμό Μόσχας αποτελεί ο Μίοντραγκ Μπόζοβιτς, μια ημέρα μετά την ήττα-αποκλεισμό με 2-1 από την Ροστόφ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ρωσίας.

Ο σύλλογος της ρωσικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας του ότι τα "ηνία" της Ντιναμό Μόσχας αναλαμβάνει προσωρινά ο -μέχρι πρότινος βοηθός του Μαυροβούνιου- Σεργκέι Σίλκιν.

"Η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν ένας από τους στόχους μας φέτος" δήλωσε ο 42χρονος Μπόζοβιτς στα ρωσικά ΜΜΕ και συμπλήρωσε: "Δεν καταφέραμε να... κάνουμε την δουλειά, επομένως ήταν φυσικό να φύγω".

Ο Μπόζοβιτς προσελήφθη στο "τιμόνι" της Ντιναμό Μόσχας τον περασμένο Απρίλιο, όταν υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και διαδέχθηκε τον Αντρέι Κομπέλεφ, για τον οποίο τα ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ενδέχεται να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας, μολονότι είναι υποψήφιος και για την τεχνική ηγεσία της Σπαρτάκ Μόσχας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι διοικούντες την Σπαρτάκ βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, καθώς την Δευτέρα υπέβαλε την παραίτησή του ο Βαλερί Κάρπιν, ύστερα από την τέταρτη ήττα της ομάδας σε πέντε αγώνες, αποτέλεσμα που την άφησε στην "ουρά" της βαθμολογίας.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ