ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τέλος ο Ντόε

Τέλος ο Ντόε
Ντοέ

Άδοξο τέλος είχε η καριέρα του Φράνσις Ντόε στον Ατρόμητο καθώς από την Παρασκευή ο Αφρικανός αποτελεί παρελθόν

Μάλιστα οι δύο πλευρές υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό σύμφωνα με το οποίο ο Ατρόμητος θα εισπράξει 150.000 ευρώ σε περίπτωση μετεγγραφής του παίκτη σε ομάδα της Ευρώπης.
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της κοινή συναινέσει με τον Φράνσις Ντόε. Η διοίκηση του συλλόγου, ο ποδοσφαιριστής και ο εκπρόσωπός του υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό σύμφωνα με το οποίο ο Ατρόμητος θα εισπράξει το ποσό των 150.000 ευρώ σε περίπτωση μεταγραφής του Ντόε σε ομάδα της Ευρώπης".


Νοκ-άουτ ο Σανόκο
Χωρίς τον Αμαντού Σανόκο θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος την Κυριακή τον Παναθηναϊκό. Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Περιστερίου δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς-προσαγωγούς και ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς δεν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του.

Εκτός αποστολής θα παραμείνουν, επίσης, οι τιμωρημένοι Κώστας Παγώνης και Γιώργος Γεωργίου, όπως και οι τραυματίες Βασίλης Αποστολόπουλος, Ρομπέρτο Μερίνο, Δημήτρης Γελαδάρης. Η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί και στη συνέχεια ο Κοκότοβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή.




TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ