ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χάαχ: "Κάντε υπομονή για τις μεταγραφές"

Ο Έρικ τεν Χάαχ
Ο Έρικ τεν Χάαχ © 2024 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Έρικ Τεν Χάαχ συνέστησε υπομονή σχετικά με τις μεταγραφές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χάαχ, ζήτησε υπομονή όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις των κυπελλούχων Αγγλίας στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Η Γιουνάιτεντ απέκτησε τους Λένι Γιόρο, Τζόσουα Ζίρκζεϊ, Ματίας Ντε Λιχτ και Νουσέιρ Μαζράουι αυτό το καλοκαίρι, αλλά εξακολουθεί να στοχεύει σε έναν αμυντικό χαφ. Οι συζητήσεις έχουν σταματήσει για τον Μανουέλ Ουγκάρτε της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ο διεθνής Ουρουγουανός παραμένει υπό εξέταση.

"Κάντε υπομονή, καθίστε, περιμένετε, συνεχίζουμε να δουλεύουμε πολύ σκληρά, θα προσπαθούμε πάντα να φτιάξουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα", δήλωσε την Πέμπτη (22/8) ο Τεν Χάαχ. "Έχουμε μερικές μέρες και πάντα θα βελτιωνόμαστε, όσο έχουμε την ευκαιρία θα την ψάχνουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα όσα έχουμε κάνει στις μεταγραφές. Δείχνουν ότι πηγαίνουμε προς τη σωστή κατεύθυνση, ξέρουμε ότι ως σύλλογος πρέπει να προλάβουμε, αλλά δείχνει τη φιλοδοξία μας, τον τρόπο που θέλουμε να κινούμαστε, έχουμε κάνει καλές κινήσεις, πολύ καλούς παίκτες, ποιοτικούς παίκτες που θα προσθέσουν, θα συνεισφέρουν στην ομάδα μας".

Ερωτηθείς ευθέως για τον Ουγκάρτε, ο Τεν Χάαχ απάντησε πως: "Όταν έχουμε νέα θα τα μάθετε".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ