ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Δεν φοβάμαι για το μέλλον μου, όλοι πήραμε την απόφαση να μείνουμε μαζί"

Ο Έρικ τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ
Ο Έρικ τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ © 2024 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Η νέα ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τρομάζει τον Έρικ τεν Χαχ, ο οποίος ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Τότεναμ ότι δεν ανησυχεί για το μέλλον του.

Ο Έρικ τεν Χαχ παρέμεινε το καλοκαίρι στο τιμόνι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως τώρα -για ακόμη μία φορά- βρίσκεται υπό τεράστια πίεση μετά τη νέα ήττα της ομάδας με 0-3 στο Ολντ Τράφορντ από την Τότεναμ.

Μιλώντας ωστόσο, μετά το ματς ο Ολλανδός τόνισε ότι δεν ανησυχεί για το μέλλον του και για το ενδεχόμενο μίας πιθανής απόλυσης. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα λάθη της ομάδας του και τόνισε ότι θα χρειαστεί χρόνος για να βελτιωθεί.

"Όχι δεν φοβάμαι για το μέλλον μου, δεν το σκέφτομαι αυτό. Όλοι πήραμε αυτή την απόφαση να μείνουμε μαζί, ως ιδιοκτησία, ως ηγετική ομάδα το καλοκαίρι.

Επίσης, πήραμε την απόφαση για το τι πρέπει να βελτιώσουμε ως οργανισμός, αλλά ξέραμε ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος.

Είμαστε όλοι σε μια σελίδα, ή σε ένα σκάφος, μαζί – η ιδιοκτησία, η ηγετική ομάδα, το προσωπικό και οι παίκτες επίσης. Δεν έχω αυτή την ανησυχία. Φυσικά, υπάρχει πάντα ένα νέο παιχνίδι.. Θα επανέλθουμε.

Είναι επίσης προφανές ότι πρέπει να μαθαίνεις σαν ομάδα. Δεν μπορεί να συμβαίνει δύο φορές σε τέσσερις ημέρες ένας αμυντικός της αντίπαλης ομάδας να ντριμπλάρει σε όλη την περιοχή χωρίς να μπορούν να τον σταματήσουν.

Αυτά τα πράγματα είναι αδύνατο να γίνονται στο κορυφαίο επίπεδο, δεν μπορείς να κάνεις τέτοια λάθη. Τα πρώτα 30 λεπτά ήταν κατώτερα βάσει του τι μπορούμε να περιμένουμε από μια ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι παίκτες είχαν πολύ άγχος αφού δέχτηκαν το γκολ τόσο γρήγορα και πήραν μερικές πολύ κακές αποφάσεις. Θα έπρεπε να τα είχαμε πάει καλύτερα", είπε ο Ολλανδός τεχνικός.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ