ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Δεν μπορείς να αγνοήσεις τα 22 παιχνίδια πριν από τη μεγάλη ήττα"

Ο Έρικ Τεν Χαχ στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπέτις
Ο Έρικ Τεν Χαχ στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπέτις 2023 AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Έρικ Τεν Χαχ μίλησε για την αντίδραση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 4-1 επί της Μπέτις για το Europa League, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπρούνο Φερνάντες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε πίσω την επτάρα από τη Λίβερπουλ και επικράτησε 4-1 της Μπέτις με την ίδια ενδεκάδα για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 του Europa League στο Ολντ Τράφορντ.

Ο προπονητής των κόκκινων διαβόλων, Έρικ Τεν Χαχ, τόνισε πως δεν πρέπει να αγνοηθούν τα παιχνίδια της Γιουνάιτεντ πριν από τα επτά γκολ και υπογράμμισε πως η ομάδα του χρειαζόταν την επανεκκίνηση.

"Παίξαμε 23 αγώνες στη σειρά με μόνο μία ήττα και η 24η ήταν τεράστια ήττα. Δεν μπορείς να αγνοήσεις τα 22 παιχνίδια που παίξαμε πριν και ήμασταν πολύ καλοί. Είμαι ευχαριστημένος. Είπαμε όχι χρειαζόταν να κάνουμε επανεκκίνηση" δήλωσε συγκεκριμένα.

Μάλιστα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπρούνο Φερνάντες: "Ήταν ο καλύτερος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο, έδειξε προσωπικότητα. Έπαιξε έναν πιο βαθύ ρόλο και ήταν φανταστικό. Ξεκινούσε το παιχνίδι από χαμηλά, είχε καλές πάσες μεταξύ των γραμμέων. Από εκεί δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ