ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ για το ξεκίνημα της Γιουνάιτεντ: "Δεν έχει να κάνει μόνο με μένα, άλλαξαν πολλά τους τελευταίους μήνες"

Ο Έρικ τεν Χαχ
Ο Έρικ τεν Χαχ © 2024 DAVID CLIFF / AP IMAGES

Ο Έρικ τεν Χαχ αισθάνεται την πίεση των τριών βαθμών σε τρία ματς και προσπαθεί να λύσει να προβλήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας ότι το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί δεν αφορά μόνο εκείνον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, μετρώντας μία νίκη και δύο ήττες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές της Premier League.

Πριν από το διάλειμμα των εθνικών ομάδων οι κόκκινοι διάβολοι γνώρισαν βαριά ήττα με 3-0 από τη Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ και τώρα καλούνται να κάνουν ένα νέο restart, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ματς με τη Σαουθάμπτον το Σάββατο (14/9).

Ο Έρικ τεν Χαχ έχει την πίεση των τριών βαθμών σε τρία ματς και προσπαθεί να λύσει να προβλήματα της ομάδας, τονίζοντας ότι η αλλαγή ηγεσία έπαιξε ρόλο.

"Στο ποδόσφαιρο πρέπει να κερδίζεις, πρέπει να αποδίδεις, αυτό είναι ξεκάθαρο. Είναι καλό που η νέα ηγεσία το αναγνωρίζει και το λέει αυτό.

Εργαζόμαστε μαζί για να είμαστε πιο επιτυχημένοι και έχουμε υψηλότερους στόχους από αυτούς που έχουμε ήδη πετύχει. Δεν έχει να κάνει μόνο με εμένα.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τους τελευταίους οκτώ ή εννέα μήνες ότι συνέβησαν πολλά σε αυτόν τον σύλλογο.

Υπάρχει μια νέα ομάδα στην ηγεσία, μια νέα δομή και δομή ιδιοκτησίας - μια τεράστια ανατροπή, θα έλεγα. Πρέπει όμως να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και αυτή θα είναι πάντα η προσέγγιση.

Δεν αλλάζει σε κανένα παιχνίδι".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ