ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Μόνο η Μάντσεστερ Σίτι έχει κερδίσει περισσότερα τρόπαια από την ομάδα μου"

FILE - Manchester United's head coach Erik ten Hag celebrates with the trophy after winning the English FA Cup final soccer match between Manchester City and Manchester United at Wembley Stadium in London, on May 25, 2024. Manchester United manager Erik ten Hag has signed a contract extension through to 2026, the Premier League club said. (AP Photo/Ian Walton)
FILE - Manchester United's head coach Erik ten Hag celebrates with the trophy after winning the English FA Cup final soccer match between Manchester City and Manchester United at Wembley Stadium in London, on May 25, 2024. Manchester United manager Erik ten Hag has signed a contract extension through to 2026, the Premier League club said. (AP Photo/Ian Walton) @2024 IAN WALTON/AP IMAGES

Ο Έρικ τεν Χαχ είναι απόλυτα πεπεισμένος πως τα καλύτερα έρχονται για εκείνον και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας με δηλώσεις του πως η μοναδική ομάδα Αγγλία με περισσότερους τίτλους από τη δική του την περασμένη διετία είναι η Σίτι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετράει αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Premier League όπου υποδέχεται στο "Ολντ Τράφορντ" την Λίβερπουλ (1/9, 18:00, Novasports Premier League και LIVE από το Matchcenter του SPORT24) και η ψυχολογία των κόκκινων διαβόλων είναι σε εξαιρετικό επίπεδο κρίνοντας κανείς από την τελευταία τοποθέτηση του Έρικ τεν Χαχ.

Ερωτηθείς για τη μάχη με την ομάδα του συμπατριώτη του, Άρνε Σλοτ, ο Ολλανδός προπονητής δήλωσε ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία του στην Γιουνάιτεντ, κάνοντας λόγο για τους δύο τίτλους που έχει πάρει από το 2022 που ανέλαβε το τιμόνι της όπου μόνο η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα κατέκτησε περισσότερους σε αυτό το διάστημα.

"Στα δύο τελευταία χρόνια έχουμε κατακτήσει, πίσω από την Σίτι, τα περισσότερα τρόπαια στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτά είναι τα δεδομένα.

Φέτος θέλουμε να νικήσουμε, θέλουμε να κατακτήσουμε τρόπαια. Είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι θα το πετύχουμε. Είμαστε πολύ φιλόδοξοι: ο σύλλογος, η ηγεσία, σίγουρα η ομάδα. Όλοι.

Βλέπετε τις δυνατότητες που υπάρχουν και τώρα δουλεύουμε σκληρά για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας", τόνισε ο Τεν Χαχ, που έχει στο παλμαρέ του το League Cup του 2022-23 και το FA Cup της περασμένης σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι σε περίπτωση που η Γιουνάιτεντ κατακτήσει κάποιο τρόπαιο στο φινάλε της σεζόν, θα γίνει μόλις ο δεύτερος προπονητής της που θα έχει πανηγυρίσει τίτλο σε τρεις διαδοχικές σεζόν, αφού μέχρι στιγμής αυτό το έχει καταφέρει μόνο ο θρυλικός Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ