ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Θέλουμε να φτιάξουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, χρειαζόμαστε τον Ράσφορντ"

Ο Έρικ τεν Χαχ πανηγυρίζει
Ο Έρικ τεν Χαχ πανηγυρίζει © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην τέταρτη θέση κι ο Έρικ τεν Χαχ τόνισε πως θέλει να φτιάξει την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, με τον Μάρκους Ράσφορντ να ηγείται αυτής της προσπάθειας.

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέκτεινε τα συμβόλαια αρκετών παικτών της, μεταξύ των οποίων ήταν κι ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος θα μείνει στο Ολντ Τράφορντ μέχρι το 2024.

Ο 25χρονος Άγγλος, που φέτος έχει σκοράρει 17 γκολ και έχει μοιράσει έξι ασίστ σε 28 παιχνίδια, υπολογίζεται και είναι σημαντικός για τον Έρικ τεν Χαχ, ο οποίος δήλωσε πως στόχος του είναι να μετατρέψει τη Γιουνάιτεντ στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

"Θα έλεγα ότι αυτό είναι το καλύτερο μέρος (για αυτόν), επειδή θέλουμε να φτιάξουμε την καλύτερη ομάδα. Πρώτα στην Αγγλία, μετά στην Ευρώπη και μετά στον κόσμο

Βελτιώνεται, γιατί δίνει 100% της ενέργειάς του. Νομίζω ότι και σε αυτή την ομάδα μπορεί να δείξει τα προσόντα του. Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη έτσι ώστε οι ικανότητές του να φαίνονται και νομίζω ότι το ξέρει.

Πιστεύω ότι καταλαβαίνει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο σύλλογός του, αλλά επίσης, εδώ παίζει το καλύτερό του ποδόσφαιρο. Αυτή η ομάδα μπορεί να τον βοηθήσει να είναι στη σωστή θέση και να σκοράρει, στο οποίο είναι καλός.

Σίγουρα όμως είναι σημαντικός για εμάς και αν θέλουμε να πετύχουμε, που θέλουμε, τον χρειαζόμαστε", ήταν τα λόγια του Ολλανδού τεχνικού ενόψει του ημιτελικού με τη Νότιγχαμ στο League Cup την Τετάρτη (25/1).

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ