CHAMPIONS LEAGUE

Τεν Κάτε: "Αξίζαμε περισσότερα"

Τεν Κάτε: "Αξίζαμε περισσότερα"
τεν κατε

Περισσότερα από όσα πήρε άξιζε ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Χενκ Τεν Κάτε, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τη Βέρντερ. Σάαφ: "Μπορούμε να ζήσουμε"

"Θα προτιμούσα να μιλήσω για την απόδοση της ομάδας και όχι τα θα συμβεί μετά στον όμιλο. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Ημασταν καλύτεροι ομάδα. Αξίζαμε την νίκη. Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο από τότε που ήρθα. Για μια ακόμα φορά μια λανθασμένη απόφαση του διαιτητή μας κόστισε ένα γκολ. Ηταν χέρι.

Δείξαμε χαρακτήρα και γυρίσαμε το ματς. Αξίζαμε ακόμα και το 3-1 αφού ήμασταν καλύτεροι. Η ομάδα αξίζει να την πιστέψετε, να της δώσετε πόντους. Δεν είμαι προβληματισμένος από την άμυνα μας. Αμυνα παίζει όλη η ομάδα και οι μεσαίοι παίκτες και οι επιθετικοί. Παίζαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα μην το ξεχνάτε, ας είμαστε ρεαλιστές.

Επρεπε να είμαστε ψηλά γιατί η Βέντερ είχε έξι παίκτες πάνω από 1.90 και ο ψηλότερος δικός μας παίκτης ήταν 1.84. Επρεπε να τους κρατήσουμε μακριά από την περιοχή μας. Το καταφέραμε και κάναμε ευκαιρίες, ήμασταν άτυχοι. Δεν είχαμε τύχη με το μέρος μας. Στο 2-1 είχαμε και δοκάρι και στο 2-2 ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, ολοι πρέπει να είμαστε περήφανοι. οποιος αγαπάει την ομάδα πρέπει να την πιστέψει και να την στηρίξει. Να έχει πίστη στήριξη και αγάπη για να πάει μπροστά η ομάδα. Σίγουρα όλοι είμαστε απογοητευμένοι.

Ακόμα και σήμερα με αντίξοες συνθήκες αγωνιστικές πήραμε ισοπαλία. Ο Σπυρόπουλος είχε πρόβλημα στα πλευρά δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Ο Καραγκούνης είχε δυόμισι εβδομάδες να προπονηθεί και αγωνίστηκε μετά από αρκετά ματς βασικός και ο Κλέιτον που έπαιξε είναι παίκτης διαφορετικής φιλοσοφίας. Ο Ρουκάβινα που μπήκε, αγωνίζεται με εντελώς διαφορετικό τρόπο από τον Μάντζιο. Με όλα αυτά τα δεδομένα είμαι ευχαριστημένος με ότι πετύχαμε.

Παίξαμε καλά απέναντι στην Ίντερ και αξίζαμε περισσότερα. Το ίδιο και με τη Βέρντερ. Δεν παίξαμε καλά με την Ανόρθωση και χάσαμε. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανένα. Ισως η τύχη να αλλάξει στα τρία επόμενα παιχνίδια που μπορούν να μας δώσουν εννέα βαθμούς. Θα προσευχηθώ στους Ελληνες Θεούς"

.

Τόμας Σάαφ: "Μπορούμε να ζήσουμε"

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Τόμας Σάαφ από την ισοπαλία της Βέρντερ με τον Παναθηναϊκό, με τον Γερμανό τεχνικό να τονίζει πως "μπορούμε να ζήσουμε". Δεν σχολίασε το γκολ του Μερτεσάκερ με το χέρι ενώ είχε θετικά σχόλια για τους Φάντερ και Αλμέϊδα.

Για το ματς: "Είμαστε ευτυχισμένοι που προηγηθήκαμε και κάναμε ένα ήσυχο ματς. Είχαμε συνεχή πίεση από τον Παναθηναϊκό. Στο δεύτερο μέρος κάναμε καλύτερες ευκαιρίες. Μετά τον πόντο της ισοπαλίας μπορούμε να ζήσουμε"

Για την απόδοση: "Δεν συγκρίνω ποτέ αποδόσεις. Βελτιωθήκαμε σε σχέση με την αμυντική μας λειτουργία. Είχαμε ήσυχο ματς. Δεν μπορούσαμε να διώξουμε όλα τα λάθη. Απλά είχαμε βελτίωση στην άμυνα"

Για τον Φάντερ: "Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή του. Πάλεψε κάτω από πολλά νεύρα. Ειδικά στις αντιδράσεις του στα τελευταία λεπτά είμαι πολύ ικανοποιημένος."

Για το λέιζερ: "Το παρατηρήσαμε και το αναφέραμε. Κάναμε υποδείξεις. Είναι θέμα υγείας."

Για το πρώτο γκολ: "Δεν μπορώ να το κρίνω. Ακουσα ότι μάλλον βρήκε στον αγκώνα του παίκτη μου. Δεν το έχω δει αλλά αυτό μου φτάνει που άκουσα."

Για την συνέχεια: "Δεν μπορούμε να αναλύσουμε το ματς τώρα. Θα μιλήσουμε με τους παίκτες μου και θα δούμε το επόμενο ματς με το Αννόβερο."

Για τον Αλμέιδα: "Ανοιξε ο δρόμος και γι' αυτόν. Σκόραρε και έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει και αυτός."
























TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ