ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τεν Κάτε: "Δεν είμαι επιζών είμαι απλά νικητής"

Τεν Κάτε: "Δεν είμαι επιζών είμαι απλά νικητής"
τεν κατε

Ενοχλημένος ο Τεν Κάτε στη Σ.Τ. αποχώρησε με την εξής κουβέντα:"Δεν είμαι επιζών αλλά νικητής"

Ο Ολλανδός τεχνικός μπήκε στην αίθουσα και αφού έβαλε ένα ποτήρι νερό για να πιει είπε:
" Είμαστε ικανοποιημένοι με τη νίκη, ειδικά για τη χαρά που δώσαμε στους φιλάθλους μας. Οι παίκτες μου μίλησαν μέσα στο γήπεδο. Δεν είμαι ένας επιζών, αλλά νικητής".

Αμέσως μετά αποχώρησε ξαφνιάζοντας όχι μόνο τους δημοσιογράφους αλλά και τον μεταφραστή που η δουλειά του περιορίστηκε σε αυτή τη μία πρόταση.

Χάσεκ: " Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση"


Ο βοηθός προπονητής της Σπάρτα Πράγας Μάρτιν Χάσεκ, βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου αφού ο τεχνικός της Σπάρτα Πράγας είναι σε πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα του.

" Στον αγώνα μπήκαμε με προβάδισμα 3-1 από Πράγα. Αναγνωρίζαμε τις επιθετικές αρετές του αντιπάλου και σε σχέση με την Πράγα είχαμε παράταξη 4-5-1, λόγω και του ότι ο επιθετικός μας ο Χόλεντα, ήταν τραυματίας. Εμείς παίζαμε με δίδυμο Χόλεντα, Βίλφριντ. Άλλο ζεύγος δεν είχαμε δοκιμάσει αρκετά και εκείνο με τον Προυντνίκοφ μέσα, δεν πήγε καλά στο ματς με την Μποέμιανς.

Στο πρώτο ημίχρονο μετά την αρχική πίεση του Παναθηναϊκού, ανεβήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε και ένα καλό σουτ από τον Πάτρικ Μπέργκερ. Στο τελευταίο τέταρτο είχαμε και πάλι πίεση που κορυφώθηκε στο φινάλε με το γκολ στο 45’, που για μένα είναι σ’ ένα πολύ καθοριστικό σημείο.

Αν στο 45’ εκτελεί στημένη φάση ο αντίπαλος, πρέπει να υπάρχει 100 % συγκέντρωση στο παιχνίδι. Το γκολ το πέτυχε παίκτης που είχε προσωπικό μαρκάρισμα, αλλά δεν πέτυχε το έργο του.

Κατά πόσο έλειψε ο Ρέπκα και αν θα τα καταφέρναμε μαζί του, δεν ξέρω γιατί δεν έχω μαντικές ικανότητες. Δεν μπορείς σε όλους τους αγώνες να έχεις διαθέσιμους όλους τους παίκτες σου, γι’ αυτό δεν είναι δικαιολογία.

Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, αλλά η ομάδα μας είναι νέα, με προοπτικές και πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουμε και θα έχουμε στο μέλλον επιτυχίες







".







TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ